Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Carburator sa manual chocka na elektricni ??
robertbahcic:
ne kuzim kak mislis ubod drugi fergazer sam stavio al cok nije spojen ima dvije zice +,- e sad ja to mogu spojiti i to radi al neznam oce radit cijelo vrijeme jel kad mi cok radi cijelo vrijeme vise i trosi i tako to
mario_f15:
--- Citat: robertbahcic - 07 Veljača, 2010, 19:08:36 ---ne kuzim kak mislis ubod drugi fergazer sam stavio al cok nije spojen ima dvije zice +,- e sad ja to mogu spojiti i to radi al neznam oce radit cijelo vrijeme jel kad mi cok radi cijelo vrijeme vise i trosi i tako to
--- Kraj citata ---
nisam siguran
al mislim da moras spojit tako
kad das kontakt da onda ima struje...
:)
mislim dal mozda imas igdje ubod za struju ...na motoru...da nemoras sam dovlačit zice... :toothy12:
robertbahcic:
a trebalo bi se nac nesto a mos mi rec sam na kojem to principu radi znam da ima klipic koji zagrijava ili tako nesto a on kad se zagrije prestane radit bez obzira da je jos spojen ili radi dok ga ne odspojim
mario_f15:
--- Citat: robertbahcic - 07 Veljača, 2010, 19:18:38 ---a trebalo bi se nac nesto a mos mi rec sam na kojem to principu radi znam da ima klipic koji zagrijava ili tako nesto a on kad se zagrije prestane radit bez obzira da je jos spojen ili radi dok ga ne odspojim
--- Kraj citata ---
sam se i gasi
i pali... :icon_biggrin:
--- Citat: robertbahcic - 07 Veljača, 2010, 18:41:19 ---Dakle momentalno imam manualni cok na skuteru a imam fergazer sa elektronskim fergazer je za 2t apriliu sonic pa me zanima kako i gdje to spojiti ??? ??? ???
--- Kraj citata ---
ako je to karb sa original manual cokom (taj sto je sada na motoru).....onda nemoze elektronski..
jedino da prebacis cijeli taj drugi karb sa el.cokom....
robertbahcic:
pa da to cu i napravit ali skut nema struju predvidenu za el. cok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju