Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG MALOSSI

<< < (3/6) > >>

ForRace3:
Zasto bas C16 ?
Koliko sam ja skuzio razlika izmedju C16 i C21 je ta da C16 je bolji u krajnjoj a C21 ima jaci start......ali boo nisam siguran......a SHOT necu kupit sigurno, jer mi je to preslaba klasa......ocu bas Yasuni..........

wonderkid:
c16 i c21 nisu isti a ovaj razlog sto si ti dolje naveo je pogresan,razlika u ta 2 spuha ti je njegovo radno podrucje ili ti snaga auspuha na radnim okretajima,c21 radi idealno na vecim okretajima od c16 i zato se koristi na jacim kitovima tip tpr,mhr team i tako to,dok bi ga po meni mhr replica dosta zagusavala pa bi replica s c16 dosta dobro radila,sigurno bolje nego sa c21

--- Citat: rakitje00 - 07 Veljača, 2010, 23:57:25 ---ili kupis moga shota  ;D

--- Kraj citata ---
kak si dobil odjeb  ;D ;D ;D

DvdAerox:
Sigurno bi bolje radio sa c16, ali pitanje je kako radi sa original replikom
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,14841.0.html  to ti je tema runner+preradjena replika(neznam kolko) i c16...

a koliko vidim po gradu ovi sta voze c21 i repliku nemaju bas start..

ForRace3:
DvDAerox a ko to po gradu vozi C21 na Replici kod nas molim te? Samo Jelovac, C21 i Replica al njemu motor ne ide zbog drugih razloga....
btw sta mislite ipak da stavim C16 gore? Jer ima vremena dok ja nabavim C16...za sada ce bit gore RR, pa sta bude bude...ali svejedno nisam dobio odgovor u vezi susta rolina itd........niko nista ne govori.....

DvdAerox:
Sta ne vozi i ivan? i jos jedan, uglavnom tako su mi rekli, vise njih..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju