Tehnički kutak > Tehnička pitanja

F12 Phantom - trokira pa se ugasi

<< < (2/3) > >>

mario_f15:

--- Citat: dhorvat - 06 Veljača, 2010, 20:43:27 ---U principu to se počelo dešavat nakon što sam skinuo blatobran (NA PISMENI ZAHTJEV KRISTINE) jer je jako ružil... čovjeće, vibracije su proizvodile neki tupi zvuk koji je bil doslovce 3 put glasniji od auspuha na fol gasu  :o :o :o

Imaš filing ko da helikopter uzlijeće a ne da krećeš sa serijalom minarelli  :laughing9: Doduše, tek nakon par mjeseci se to počelo događat. I sad sam vratio taj blatobran i isto se događa tako da nije do njega  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma znam ..
i kod mene se trese kao mutav...jbg kad nema original nosaca kad stavis zx-a...ili neki drugi...
al nebitno sada... :icon_biggrin:

uglavnom do vode je....
zamjeni lulicu i kabal pa vidi..al ja mislim da je to razlog....jer je i mene zezalo

ako te Kristina cuje da si joj pokvario motor nebude ti ni Dragi Bog pomogao... :toothy12:

Drnda:
meni se to na sfu dogadjalo,.. mozda nije do lulice jer je meni bila zastice na sa gumom onom okolo nje tako da sumnjam da je ulazila voda.. na kraju se ispostavilo da je otisla bobina, ali to se dogadjalo samo po kisi.. tako da su se vjerojatno instalacije smocile ....

tomof10:
meni isto na f10 stavio ngk lulicu 29 kuna otada nista bilo je smoci se pa trokira nece da upali pa je znala spadati tijekom voznje.

mario_f15:

--- Citat: tomof10 - 06 Veljača, 2010, 21:17:08 ---meni isto na f10 stavio ngk lulicu 29 kuna otada nista bilo je smoci se pa trokira nece da upali pa je znala spadati tijekom voznje.

--- Kraj citata ---
pa da...tako je i meni spadala u voznji. :toothy12:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Veljača, 2010, 21:16:46 ---meni se to na sfu dogadjalo,.. mozda nije do lulice jer je meni bila zastice na sa gumom onom okolo nje tako da sumnjam da je ulazila voda.. na kraju se ispostavilo da je otisla bobina, ali to se dogadjalo samo po kisi.. tako da su se vjerojatno instalacije smocile ....

--- Kraj citata ---
ima guma...
al od starosti ispuca,pukla,runi se...
i ako malo dode vode vec nevalja... :)

pajo:
skuter znam često voziti po kiši a nemam blatobran ni udertail tako da sve bude mokro bobina,kar,itd...tako reči sve...
jednom mi se desilo tako sa seriskom nekom metalnom lulicom i kad sam stavi ngk(sa gumom)ništa
ma da ne mora značiti da je tako i kod tebe??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju