Ostalo > Svijet računala i mobitela
Assassin’s Creed 2
walkay:
--- Citat: black-rox - 22 Veljača, 2010, 22:23:55 ---Zato kupiš x360 pa nemaš ovih problema samo igraš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da ali nekima bolje igrati na kompu, a za xbox 360 isto tako moras kupiti org. igricu, i isto tako moras se spojiti na internet!
black-rox:
--- Citat: walkay - 23 Veljača, 2010, 00:00:05 ---Da ali nekima bolje igrati na kompu, a za xbox 360 isto tako moras kupiti org. igricu, i isto tako moras se spojiti na internet!
--- Kraj citata ---
Za xbox moraš imat orginale jedino ako ćeš igrat live,a ostalo radi se normalno,moreš ti i sa kopijama igrat na live,ali to nebi nikome preporučio,od ovih zadnji banana šta je dijelio microsoft ja se više ne spajam live,dok ne nabavim još jednu nemodanu konzolu za igrat orginale.
sven_vx:
--- Citat: black-rox - 23 Veljača, 2010, 00:22:48 ---Za xbox moraš imat orginale jedino ako ćeš igrat live,a ostalo radi se normalno,moreš ti i sa kopijama igrat na live,ali to nebi nikome preporučio,od ovih zadnji banana šta je dijelio microsoft ja se više ne spajam live,dok ne nabavim još jednu nemodanu konzolu za igrat orginale.
--- Kraj citata ---
kaj si ti mene bano sa svog foruma? :icon_biggrin:
Sauron:
1-ica je bila fora ali mi je dosadila,u svakom onom gradu moraš napravit isto sr*nje,pobit par onih grupica ovo ono i onda ubit nekog glavnog i tako od grada do grada...totalno mi je dopizdilo da sam negdje na 70% igrice prestao igrat...
ali su fora napadi šta izvodi,fintice ili kad odeš na najveću onu ko katedralu i leap of faith,baciš se dole ko vreća krumpira xD :laughing9:
evo to je to,je*enica 8)
trenutno koju sam prešo dobru igricu je bila dragons age :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: sven_vx - 23 Veljača, 2010, 00:40:02 ---kaj si ti mene bano sa svog foruma? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nisam,banal već dugo nikoga,jer nikoga ni nema xD,jedino da nije netko obrisal kad je brisal neaktivne članove,onda jbg regaj se na novo,ali mrtvo je da ne more bit mrtvije,ovo je još jedini živi skuter forum di ljudi pišu,inače svi su sada in na fejsu xD :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju