Tehnički kutak > Blokade
Blokade na Keeway F-act ??
Rossi:
znal ko koliko i gdje sve ima blokade ovaj scoot ?? treba mom jaranu hoce da skine pa me zanima ?? da mu poskidam nebil i ja sta zaradio :D bolje meni da da 10 eurica da skinem nego nekome majstoru 20 ha ja :) hehe ????!!
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 15 Srpanj, 2007, 19:46:10 ---znal ko koliko i gdje sve ima blokade ovaj scoot ?? treba mom jaranu hoce da skine pa me zanima ?? da mu poskidam nebil i ja sta zaradio :D bolje meni da da 10 eurica da skinem nego nekome majstoru 20 ha ja :) hehe ????!!
--- Kraj citata ---
ha nema neke velike mudrolije, ili spuh, vario, a mozda i blokirani cdi....drugo nema sta
al prvo kreni od od varija, spuh, pa onda struja
Rossi:
znam za variu da bude ...to okk..kod njega ti je ona kao kopija sportskog spuha ..tako da nema oni dodatni cijevi kao npr na runneru pa da se sjeku....jedino onda moze biti unutar spuha ona blokada kao ona cjevcica sto se izvuce iznutra ....to znam a za ostale neznam ....znam na svim piaggio skidat i to ...a sad nikad nisam skido tu sa cdi-a jel imas kakav link ??? hvala
speed:
probaj prvo skinut na variu pa da vidis kako onda ide,ne mora bit zablokiran cdi
zikihos:
ako je kao focus onda ti ide ovako:
karburator- stavi vecu diznu najbolje 57
variomat- sajbica
spuh- za taj sportski neznam dal ima
struja- tu se vode rasprave dal ima ili nema
svejedno tu nemozes nista uciniti
osim ako nema bas za kupiti neblokirani cdi.
to bi trebalo biti to :icon_thumright:
to ti je kao minarelijava masina, koliko znam keeway se odvojio
od cpi-a pa imaju istu masine, vise manje..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju