Općenito > Propisi

Pomagajte dajte neki savijet !!!

(1/4) > >>

aco stunter_50:
e ovako moj prijatelj i ja vraćamo se kući motorom u pola 4 ujutro i uvati nas murija a on vozi moj motor i nema vozačku a prometna kod kuće on mora sada izgleda na sud a ja pošto je moj motor oću i ja morati ili ne molim vas da mi kažete pošto neznam neki kažu da moram a neki da nemoram

hvala na korisnim odg

eladio:
ne vidim razlog zasto bi ti isao na sud..

osim eventualno kazna za ne posjedovanje prometne dozvole..

ali tu kaznu neznam da li placa vozac ili ti  :toothy3:

aco stunter_50:
on je vozio mislim da bi trebo vozač onda platiti

mrcina:
ovisi, inače ako ti nije policajac išta dao niš od toga, a mogao bi zato jer si dao motor/skuter na upravljanje osobi bez vozačke.to ti je samo ako policmen bude htio pisati.

Benjamin:

--- Citat: aco stunter_50 - 15 Srpanj, 2007, 18:42:47 ---e ovako moj prijatelj i ja vraćamo se kući motorom u pola 4 ujutro i uvati nas murija a on vozi moj motor i nema vozačku a prometna kod kuće on mora sada izgleda na sud a ja pošto je moj motor oću i ja morati ili ne molim vas da mi kažete pošto neznam neki kažu da moram a neki da nemoram

hvala na korisnim odg

--- Kraj citata ---

On snozi cijelu kaznu.Uvijek vozac placa kaznu i kaznjen je.Tebe jedino mogu kazniti za ne nosenje kacige.Mogu te pozvati na sud samo da das izjavu ali bez posljedica za tebe.Vozac se uvijek mora brinuti za papire motora i svoje osobne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju