Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

503 Service Temporarily Unavailable

<< < (19/26) > >>

Pupo:

--- Citat: efz - 11 Veljača, 2010, 21:42:00 ---Ak ti se toliko svida zelena, pisi onda zeleno   :toothy3:  meni je ljepse bilo bez toga   :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nije stvar koliko mi se sviđa ili ne, ili koliko se tebi sviđa ili ne već u tome koliko to zeleno narušava izgled foruma i ometa korištenje kroz kolika je dobit od toga. Ako se to isplati imat na forumu, kroz neko vrijeme će te se navić! A to što si slabo po forumima pa nisi vidio da se to koristi masovno, to je drugi par opanaka!  :icon_tongue:

efz:

--- Citat: Pupo - 11 Veljača, 2010, 21:52:41 ---Nije stvar koliko mi se sviđa ili ne, ili koliko se tebi sviđa ili ne već u tome koliko to zeleno narušava izgled foruma i ometa korištenje kroz kolika je dobit od toga. Ako se to isplati imat na forumu, kroz neko vrijeme će te se navić! A to što si slabo po forumima pa nisi vidio da se to koristi masovno, to je drugi par opanaka!  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
To je istina......ne visim bas po forumima, samo sam na ovom..........imam i vlastiti zivot (poso,cura,pivo sa prijateljima u bircu itd.)

igor.sb:
tako je nenade, prvo birc, pa poso, pa ak ostane za zenE

a decki i cure ako ih ima uopće, kom se sta ne sviđa ima opciju ''prijavi moderatoru''  :dontknow:

:toothy11:

a to da svi spamate di vam nije mjesto ne treba ni spominjat, sad cu ja rec eladiju

eladioooooooooooooooooooooooooooooooooo  :hello: :hello:

dhorvat:

--- Citat: igor.sb - 11 Veljača, 2010, 22:00:38 ---tako je nenade, prvo birc, pa poso, pa ak ostane za zenE

a decki i cure ako ih ima uopće, kom se sta ne sviđa ima opciju ''prijavi moderatoru''  :dontknow:

:toothy11:

a to da svi spamate di vam nije mjesto ne treba ni spominjat, sad cu ja rec eladiju

eladioooooooooooooooooooooooooooooooooo  :hello: :hello:

--- Kraj citata ---

Čovjeće, tebe jednostavno nemre čovjek imat srca tuč sa šibom, ali trebalo bi te  :la:

SlowRider:
Takodjer sam spreman donirati i klika(m)ti   :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju