Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
503 Service Temporarily Unavailable
Giz:
10.5.4 503 Service Unavailable
The server is currently unable to handle the request due to a temporary overloading or maintenance of the server. The implication is that this is a temporary condition which will be alleviated after some delay. If known, the length of the delay MAY be indicated in a Retry-After header. If no Retry-After is given, the client SHOULD handle the response as it would for a 500 response.
10.5.1 500 Internal Server Error
The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
Što če reći, spor i nestabilan server. :(
eladio:
giz kad ti se to desilo ? jer gledam danas radi sve dosta brzo i dobro :redface:
Giz:
Nije mi se danas desilo... Da je, postao bi screenshot. Samo pojašanjavam pojmove. :icon_biggrin:
PS
Neka se ni ne desi.... :icon_thumright:
PPS
Ne radi brzo i dobro. Sporo je svejedno meni na Optimi.
dhorvat:
--- Citat: Giz - 05 Veljača, 2010, 11:54:59 ---Nije mi se danas desilo... Da je, postao bi screenshot. Samo pojašanjavam pojmove. :icon_biggrin:
PS
Neka se ni ne desi.... :icon_thumright:
PPS
Ne radi brzo i dobro. Sporo je svejedno meni na Optimi.
--- Kraj citata ---
Radi brzo, ali opet ponekad na 3-4 sekunde zna onako stati i ništa ne radi, a nakon toga opet ko da se ništa nije desilo :laughing7:
Giz:
Na trenutke kad da nezna handlati request pa se smutavi. Zna potrajati po 3-4s a zna i preko 5.
No opet, s pozitivne strane, zna tu i tamo otvoriti ko metak.
Pitaj ih jel im treba opreme štogod tamo u hostingu da to ubrzamo? :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju