Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Lifan 50ccm!!

(1/3) > >>

laba94_bl:
Pozz svima da predstavim svoj projekat radi se o lifanu 50ccm 4t (kinez)... kupio sam ga sa 2500km na satu sad ima negdje oko 6500km i u zadnje vrijeme tj. prije ove zime motor mi je poceo slabije vuci nece po ravnom preko 35-40kmh a uzbrdo 10kmh prvo sam bio rastavio karburator i vidio da je membrana pukla i zamjenuo je. Al opet nista  :angry9: posto mi je dosadilo da vise cackam oko njega odvescu ga kod majstora da mi to sredi... pa ovako zanimam me za kolki se moze nabaviti kit 75ccm msm para i sta cu dobiti sa njim i kakav auspuh da stavim...??? Na karburatoru je glavna dizna 85...oce ona biti dovoljna za taj kit....???? pozzzzz evo slika masine: 
http://www.imagesforme.com/show.php/955011_Slika0124.jpg

Giz:
Mašina je klasična kineska kopija Hondine GY6 mašine.
Pošto si novi, daj si malkice truda i iskoristi SEARCH opciju na tu temu jer se o tome stvarno več nebrojeno puta vodila diskusija pa postoji riznica znanja a sve što treba je malo potražiti.

I gdje nabaviti kit, koliko košta, što se s njim dobiva te ostala pitanja na koje želiš odgovore.

Ukoliko se ne snalaziš, slobodno reci pa čemo ti pomoći ili ako nema odgovora na tvoje pitanje, slobodno ga postavi tu.
Eto, čisto prijateljski da si skratiš muke i dobiješ odgovore na pitanja a vjerujem da ih imaš jako puno.  :icon_thumright:

Taaky:
ja imam isti ovakav motor..ja jos nisam skido blokade..al fino ide i sa njima..to ti i nije neki mali problem..koliko ti je najvise uz brdo isao..moj nece preko 30 uz brdo s blokadom..dok drugov isti ..ima 6milja na satu...dere skoro 50 uz brdo..motor mu je cista serijala..drago mi je da jos ko ima ovakav motor..

zlatko25:

Pozdrav  :headbang:

Kit je kod nas u Motormaniji nesto oko 650 kn +- koja kuna, 72 ccm. Dizna na taj kit ti je od 88-90.  

Auspuh ti je protocni najbolji za 4t masine, pogotovo ak su kitovane.

A sto ces dobiti, skuter koji je pogodan za voznju, znaci optimalnu snagu koju s 50cc nemas !

laba94_bl:

--- Citat: zlatko25 - 04 Veljača, 2010, 21:30:42 ---
   Pozdrav  :headbang:

Kit je kod nas u Motormaniji nesto oko 650 kn +- koja kuna, 72 ccm. Dizna na taj kit ti je od 88-90.  

Auspuh ti je protocni najbolji za 4t masine, pogotovo ak su kitovane.

A sto ces dobiti, skuter koji je pogodan za voznju, znaci optimalnu snagu koju s 50cc nemas !

--- Kraj citata ---
jel uz to ide glava, bregasta i ventili ili to moze ostati od starog???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju