Tehnički kutak > Tuning skutera

topova radilica

<< < (3/6) > >>

pajo:
za 700kn imaš novu rms u bimoto :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: driv€r - 04 Veljača, 2010, 06:45:22 ---slow jel tebi dobro???????

--- Kraj citata ---

ovisi kako kada, za polovnu radilicu nikada ne bih dao toliko novaca  :jerk:  tj. ne bih je nikada kupio

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 04 Veljača, 2010, 12:23:47 ---ovisi kako kada, za polovnu radilicu nikada ne bih dao toliko novaca  :jerk:  tj. ne bih je nikada kupio

--- Kraj citata ---

Slažem se. To je slično ko da kupuješ rabljene kočnice, jednom sam se opekao, drugi put ću bit pažljiviji  :laughing7:

doritos:

--- Citat: driv€r - 03 Veljača, 2010, 22:28:47 ---dobio ju je za 400kn.....i ja sebi moram uzet radilicu sadil ću malossi hpc ili rms.....vjerovatno ću malossievu

--- Kraj citata ---
...za 600kn si mogao uzeti rms racing pune polutke i da se vozis kak se spada...novo je novo...tako sam ja uzeo topovu za 300kn s plavim polutkama prije godinu dana misleci ustedjeti i da je dobra, a ono ugradimo ju i skuzimo kako radilica nije u centru i spopigana bas tam di je iglicasti lezaj klipnjace i to tek skuzis kad ju zmotiras i kad ju zavrtis...bzvz...NOVO JE NOVO!!

ivanm:
i ako nova radilica nekome padne na pod može se svinuti dovoljno da nebude u balansu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju