Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MOTO BOOM celje 2010

<< < (19/53) > >>

jprekrit:
Kolko ja znam, dogovor je bio za 18. Ja idem 18. a neznam kak drugi... I na živce mi ide kaj ste prvo rekli da idete s skuterima, a sad na kraju svi pićite s autima... Ali dobro... Uvijek zaboravim da sve na kraju ispadne suprotno nego kaj se dogovorimo...   :sad1: :sad1: :sad1:

efz:
nas par smo se dogovorili da idemo s autom jer nemaju svi skutere s kojima mogu preko granice, a posto nas vecina radi u ponedjeljak idemo 17.04. u subotu, da se stignemo odmorit za radni tjedan ;D.......a ko zna, subota bude..... :harmonika: :zivili: ...... :party0048: :danceee: :dancee: ...... :puke:

doritos:
kaj mogu ja zvama?? :icon_biggrin: ako ima mjesta za mene ... :)

igor.sb:
ak idete preko broda pokupite i mene  :icon_scratch:

a ako ne idete, docu ja sam, pa mozemo skupa  ::)

vidimo se

stay čuned

jprekrit:

--- Citat: efz - 07 Travanj, 2010, 16:07:24 ---nas par smo se dogovorili da idemo s autom jer nemaju svi skutere s kojima mogu preko granice, a posto nas vecina radi u ponedjeljak idemo 17.04. u subotu, da se stignemo odmorit za radni tjedan ;D.......a ko zna, subota bude..... :harmonika: :zivili: ...... :party0048: :danceee: :dancee: ...... :puke:

--- Kraj citata ---
A nike... Onda idem i ja s autom... Ide ko s menom??? Tražim još troje, po mogućnosti Varaždin, Krapina, Zabok ili okolica toga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju