Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MOTO BOOM celje 2010

<< < (15/53) > >>

2TDottore:

--- Citat: ivan007 - 02 Travanj, 2010, 17:24:10 ---osiguranje sam napravio,sutra ga oko 13h dizem od majstora ono sam provjera i te gluposti jel u utorak idem na tehnicki tako da sam spreman!  o.k.  :frajer:

--- Kraj citata ---

tak treba.....same gasssss.... ;D

mrcina:
koji dan se onda ide tako da se svi znaju ravnati. to i mene interesira.dajte se dogovorite do jutra da mogu vidjeti i planirati ili neplanirati odlazak.

ivan007:
bilo bi idealno subota il nedelja,iz zagreba do celja ima 110km (autoputom) sad kako ce mo mi ic neznam i neznam kolko ima kilometara okolnim putem i vremenski kolko bi nam trebalo al npr da se nadjemo u 9h negdje u zagrebu krenemo i sa 1 zaustavljanjem sve bi lijepo stigli bez nervoze!
tolko od mene  :hello:

jprekrit:

--- Citat: ivan007 - 05 Travanj, 2010, 19:02:05 ---bilo bi idealno subota il nedelja,iz zagreba do celja ima 110km (autoputom) sad kako ce mo mi ic neznam i neznam kolko ima kilometara okolnim putem i vremenski kolko bi nam trebalo al npr da se nadjemo u 9h negdje u zagrebu krenemo i sa 1 zaustavljanjem sve bi lijepo stigli bez nervoze!
tolko od mene  :hello:

--- Kraj citata ---
Lokalnim cestama ti treba oko 1:40 minuta, a dužina je oko 104 km... Iz Zagreba...

jprekrit:
Ja iz ivanca imam 101 km, ali mi se nebi isplatilo dolaziti do zagreba, već bi se našli u celju!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju