Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MOTO BOOM celje 2010
ivan007:
--- Citat: Bruno1990 - 18 Travanj, 2010, 10:34:29 ---Jeste si odhaklali stolni nogomet... Jeste.???
Jos mi je najzanimljivije bilo od svega ova dvojca na MiniBike-ovima, stvarno deski se ganjaju vrhunski, ( a kak se vrte da ne pricamo )
Bilo je super, i fala iveku007 kaj smo stali u brežice da pokupimo miljone
--- Kraj citata ---
ma nema problema bitno da si zadovoljan :frajer:
dhorvat:
Staaari moj, ja sam crko jučer čim sam doma došo :toothy11:
Maloprije se probudio tek i gledam kaj pišete, LOOOOOOOOL :rofll: :rofll: :rofll:
Bilo preprejebeno, ekipu takvu nemreš nigde na svetu nać :toothy3:
Prekrit, kak su svi otišli od tebe kad si pal? I ja samo otišo? Ja sam stal pokraj tebe skamenjen i primil se za glavu :drunken_smilie: :laughing9:
Uploudam slike, al su užasne kvalitete :angry7:
jprekrit:
--- Citat: dhorvat - 18 Travanj, 2010, 11:53:49 ---Staaari moj, ja sam crko jučer čim sam doma došo :toothy11:
Maloprije se probudio tek i gledam kaj pišete, LOOOOOOOOL :rofll: :rofll: :rofll:
Bilo preprejebeno, ekipu takvu nemreš nigde na svetu nać :toothy3:
Prekrit, kak su svi otišli od tebe kad si pal? I ja samo otišo? Ja sam stal pokraj tebe skamenjen i primil se za glavu :drunken_smilie: :laughing9:
Uploudam slike, al su užasne kvalitete :angry7:
--- Kraj citata ---
Hebiga... Sorry, ali nisam te vidio...
Drnda:
e josipe.. slika ti je ociti fejk.. nema rege na kojima pise PETROL :toothy12:
jprekrit:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Travanj, 2010, 13:10:12 ---e josipe.. slika ti je ociti fejk.. nema rege na kojima pise PETROL :toothy12:
--- Kraj citata ---
I ferrari nije kabrio kao što je onaj na sajmu... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju