Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MOTO BOOM celje 2010
jprekrit:
Ma hebe mi se kaj me prcate... Ja se barem mogu pohvaliti da sam dotaknuo ferrarija a bome ga i oderao... Dobro da tip nije vidio da sam mu lak s#j#bo... Mislim da bi za novo lakiranje ferrarija trebao ostaviti svoju corsu pod račun!!! :laughing7: :laughing7: :laughing7:
robert:
ferrari killer je došao već doma a i ja sam upravo stigao.
super dan, slike za sat ili dva.
speed:
--- Citat: jprekrit - 17 Travanj, 2010, 21:54:50 ---Ma hebe mi se kaj me prcate... Ja se barem mogu pohvaliti da sam dotaknuo ferrarija a bome ga i oderao... Dobro da tip nije vidio da sam mu lak s#j#bo... Mislim da bi za novo lakiranje ferrarija trebao ostaviti svoju corsu pod račun!!! :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
posaljes ga k meni na bojanje u komoru :confused5: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
efz:
dobro je proslo.......vec sam vidio novu temu na forumu....Humanitarka 2 (pomozimo jprekritu skupit lovu za ofarbat Ferrarija) :toothy3:
jprekrit:
--- Citat: efz - 17 Travanj, 2010, 22:14:14 ---dobro je proslo.......vec sam vidio novu temu na forumu....Humanitarka 2 (pomozimo jprekritu skupit lovu za ofarbat Ferrarija) :toothy3:
--- Kraj citata ---
Čekaj, mislio si sa ćeš vidjeti ili si već vidio??? A koje ste vi pice... Kad sam pao, svi ste se pobrali ko da me ne poznate, umjesto da ste mi došli pomoći dići se i složiti ogradu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju