Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MOTO BOOM celje 2010

<< < (33/53) > >>

jprekrit:

--- Citat: predatoRR - 16 Travanj, 2010, 13:56:15 ---daj se dogovorite sa jprekritom....reko je da ak vas se skupi 4 da on ide autom....makar moze vas bit i troje al su vam putni troskovi veci....

--- Kraj citata ---
Evo, kaj se tiče, možemo i trojica ići samo su nam onda troškovi veći... Malo sam računao da iz Ivanca do Celja preko Zagreba u jednom smjeru ima 160 km... Znači, u oba smjera je to oko 320 km i pol tanka benge... Znači oko 200 kn... Kad bi nas četvorica išli, to je svaki oko 50 kn... Za sad je reko drnda i doritos išli s menom i ako još ko želi ići nek mi se javi na 0913155959!  :headbang:

jprekrit:
Evo... Ulaznica je sićušnih 6 €ura  :toothy9:

ChRiStIaN:
ja doso sad...ak idete radi skutera, bolje nejdite XD slabo...jako slabo...ko me ima za frenda na fejsu nek si pogleda slike!

Ak ocete vise detalja napisem vam, necu na svoju ruku da ne pokvarim dozivljaj onima koji hoce ic...

Bruno1990:

--- Citat: ChRiStIaN - 16 Travanj, 2010, 19:23:30 ---ja doso sad...ak idete radi skutera, bolje nejdite XD slabo...jako slabo...ko me ima za frenda na fejsu nek si pogleda slike!

Ak ocete vise detalja napisem vam, necu na svoju ruku da ne pokvarim dozivljaj onima koji hoce ic...

--- Kraj citata ---
PA DA ME NISI ZBRISAL S FEJSBUKA MOZDA BI I MOGO VDIJET

hahahah, prihvati me da vidim slike pa cu te obrisat   :icon_tongue:

ChRiStIaN:
mijenjal sam fejs account pa su se svi obrisali!

Ugl. skuteri jadno...piaggio, gilera aprilia su bili na jednom standu, sve ostalo NISTA! Je, ima i benelli jedan skuter XD I tak...Motora je nekaj bilo, yamaha, honda, bmw...oldtimera ko u prici i jebeno lik drifta s nekakvim auticem :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju