Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MOTO BOOM celje 2010

<< < (24/53) > >>

mrcina:
ovako polazak za celje je u subotu  u 09,00 sati sastanak je na benzinskoj pumpi na ulazu u zaprešić.

dakle svi koji idu iz zagreba sa autima ili motorima neka se zalete prema zaprešiću i neka čekaju na benzinskoj pumpi na ulazu u zaprešić.

svi koji dolaze iz daljega ista  je pozicija čekanja samo neka planiraju polazak i vrijeme koliko im treba da dođu do te benzinske.oni neka paze jer moraju  izači sa autoceste kod zaprešića da ne nastave za zabok.

oni koji imaju 50ccm nek se dogovore sa vozačima automobila a motoristi nek se pomire sa brzinom određenom zakonima u sloveniji da nebi bilo plati kaznu a koje su do u duplo veče od kazni u RH.

ivan007:
mi ipak idemo sa autom ide nas 5,vidimo se  :hello:

Hinjavac:
ja u subotu radim nocnu tako nista od mene i ekipe. Jer koliko se sjecam na pocetku je bio dogovor nedelja. Tako u ned. tko je gore vidimo se.

(nejasno mi je zasto uvijek ima netko na forumu tko okrece vodu na svoj mlin kako mu odgovara iako se dogovori 10 ljudi dan kad se ide)- nije upuceno nikome nego govorim općenito.

dhorvat:
Pa nitko nije rekao da ne možemo ići u dvije skupine. Jedna ide u subotu  :icon_thumright:

doritos:
kaj ima mjesta i za mene da i ja idem :)...ja bih isao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju