Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Sa koliko godina ste poceli stuntati?
ogrosic:
--- Citat: aldin - 04 Veljača, 2010, 13:57:23 ---Ja planiram za 4-5 godina zx 6 sebi kupovati(ako ne poginem),a gileru mozda ostavim za gluposti.Za sad se na njoj necu uciti,bar ne jos godinu do dvije
Ovim cu ja stuntati.Tezi naprijed nego cijeli vxr:D
--- Kraj citata ---
Do jaja, Jebena pila ;D ;D
aeroxtuning:
ja sam počeo malo prije 16-og rockasa,relativno brzo sam naučio osnovno,bilo je par padova,iako sam pasao samo sam imao još vise volje...ali škola,posao,matura su zeznula zadnja 2,3 mjeseca a i prodao sam nrg-za stunt,a tajfun je još tu,ne mislim se vracat na scooter,ali imam posebnu želju naucit kreveljenje na Ktm-u,ufff :) svak ima straha,sto je normalno,ali samo pomalo vi koji pocinjete,morate biti spremni na sve,inače ništa od vožnje na zadnjoj roti...
Mislav:
ja san od negdi 10. godine na bicikli poceo, tj naucio vise trikova od samog prednjeg i zadnjeg, tipa high chair i to.. onda sam posudivao u rodaka tajfunica i snjim pokusavao nesto al nije islo, kasnije je taj motor dosao do mene i poceo sam ucit jako sam zadovoljan ide mi lipo i jos je cilo vrime pod cokon tako da idem ono gas kocnica gas kocnica bez pumpanja do sada... prakticki poceo sam od 14. i nadam se da tu necu zavrsit, iman vec planove za ovo ljeto ;)
Biker(ss):
imam želju, ali nikad vremena ni prostora...rado bih naučio ono makar wheelie i stoppie,nemoram sad krugove i to..ali jbg kad se djelovi napreži u puknu..itd...
sfreak:
--- Citat: Biker(ss) - 06 Veljača, 2010, 14:05:57 ---imam želju, ali nikad vremena ni prostora...rado bih naučio ono makar wheelie i stoppie,nemoram sad krugove i to..ali jbg kad se djelovi napreži u puknu..itd...
--- Kraj citata ---
??
ako sam ja cimao liberty 200 sa onim mrtvim amortizerom iza koji izgleda da ce puknut dok stoji i nikad se nije nis ni desilo, na masini sve serijski dijelovi od kad je kupljen...
onda stvarno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju