Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Sa koliko godina ste poceli stuntati?
Iwo SR Tuono:
--- Citat: te-te-ac - 03 Veljača, 2010, 19:54:13 ---zbilja steta.. dobro ti je islo.. bio si nabrijan na to i sad odusto.. bar u RI ima neke ekipe valjda jos za to.. pa mi ni jasno kak ti volje pobjegla..
sto se tice teme.. ja jos nisam ni poceo.. a imam 21 :toothy12: :toothy12:
sto bi dao da sam krenio tam negid s 16 kad sam bio pubertetu.. onda sam bio na rošulama.. :laughing7:
--- Kraj citata ---
LAŽE! Droga ga je zela :toothy3: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing6: :laughing6:
sfreak:
a eto, napravis ga...pa se sjebe druga stvar...pa napravis opet, pa se sjebe nes deseto...onda sam poceo gubit volju, polozio za auto i vozim se s autom...vjerujte mi, zaboravim da uopce imam skut (koji i dalje treba sredit)...para imam sad, ali mi se ne da...a nisam ga mogao ni prodat...
evo primjer...nemam benge ni ulja...benzinska mi odmah na ulazu u mjesto, a ulje mi se ne da ic kupit :toothy9:
i da ga napravim sumnjam di bi se vratio stuntu...da mi je neka serijala masina bilo bi super...ovako sa kitom mi je to nekako prebrutalno (dok je isao kako treba nisam se mogao naucit)...
te-te-ac:
a i brkić mi nest se zali da i nema neku volju.. a uzeo RSa.. :toothy12:
kad svi odustanu bit cu najbolji hahahhaha :toothy12: :toothy12:
jebiga time to grow up dečki.. ::) :laughing7:
sfreak:
--- Citat: te-te-ac - 03 Veljača, 2010, 20:19:54 ---a i brkić mi nest se zali da i nema neku volju.. a uzeo RSa.. :toothy12:
kad svi odustanu bit cu najbolji hahahhaha :toothy12: :toothy12:
jebiga time to grow up dečki.. ::) :laughing7:
--- Kraj citata ---
sad ti je kriticno...vec si star...mogla bi ledja ukocit :toothy9:
YamahaSpy:
:toothy9: :toothy9: tetejac ne gubi nadu !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju