Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Prijedlog - arhiviranje
Ice-T:
1. Bilo bi korisno kad bi se tema (koja sadrzi informacije koje mi trebaju) mogla arhivirat tj. spremiti u profil tako da je ne moram traziti.
2. Ako ne to onda barem spremanje posta koji sadrzi neke korisne informacije. Tipa dimenzija rolica, broj telefona itd.
Pupo:
Pa ima ta opcija! Kad nađeš temu ili post koji ti je koristan, kopiraš si link gore u notepad i spremiš uz objašnjenje. Poslije kad ti zatreba, samo otvoriš fajl sa linkom, kopiraš ga u adressbar i to je to! :)
LP
dhorvat:
--- Citat: Ice-T - 02 Veljača, 2010, 12:26:50 ---1. Bilo bi korisno kad bi se tema (koja sadrzi informacije koje mi trebaju) mogla arhivirat tj. spremiti u profil tako da je ne moram traziti.
2. Ako ne to onda barem spremanje posta koji sadrzi neke korisne informacije. Tipa dimenzija rolica, broj telefona itd.
--- Kraj citata ---
Ti uvijek možeš spremiti link od nekog posta :headbang:
EDIT:
Sorry Pupo, nisam vidio tvoj post. :toothy3:
Ice-T:
--- Citat: Pupo - 02 Veljača, 2010, 12:30:06 ---Pa ima ta opcija! Kad nađeš temu ili post koji ti je koristan, kopiraš si link gore u notepad i spremiš uz objašnjenje. Poslije kad ti zatreba, samo otvoriš fajl sa linkom, kopiraš ga u adressbar i to je to! :)
LP
--- Kraj citata ---
Ma to uzima previse vremena..
Bilo bi lijepo da pored svakog posta pise spremi post. Zatim bi se ti postevi prikaivali negdje pod profil npr. spremljeni postovi! Ja sam to tako zamislio.. Zar nije ovo prekticnije? :)
Drnda:
bookmark???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju