Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Malossi digitronic VXR
ogrosic:
Evo planiram kupiti ovu elektroniku pa me zanima ako ju je netko imao na motoru da mi malo bolje pojasni sta tocno s time dobijem, vidio sam na Malossijevoj stranici da kao da 2000 okretaja i nekakvu jacu struju za svjecicu ako sam dobro skuzio??
duje87:
--- Citat: ogrosic - 01 Veljača, 2010, 10:35:55 ---Evo planiram kupiti ovu elektroniku pa me zanima ako ju je netko imao na motoru da mi malo bolje pojasni sta tocno s time dobijem, vidio sam na Malossijevoj stranici da kao da 2000 okretaja i nekakvu jacu struju za svjecicu ako sam dobro skuzio??
--- Kraj citata ---
neznan puno o tome,al znan da je prijatelj prije 5 godina bia narucia tu struju za vxra i bile su 2 u ponudi onda s kodon i bez,uglavnon on je uzea onu bez koda,a uopce nije zna razliku i nie mu pasala na vxra jer mu je tribala ona s kodon i na kraju ju je vratia u ducan i cua san da je ta struja proputovala cilu lijepu nasu i da jos nije prodana :icon_biggrin:
ogrosic:
Znam da ima s kodom i bez, meni ide ova s kodom, al me zanima bas iz prve ruke kako se skuter ponasa s njom i bez nje.
marko209vx:
necu puno pametovat jer nisam bas upcuen ali mi se cini da je broken nesto govorio da pomocu te struje mozes stelat parametre motora, i da je to super stvar ali uz ostale dijelove, stavljat to samo nema bas neku svrhu mi se cini...
kontaktiraj brokena, ili anca decki ce ti znat bolje rec.
ogrosic:
U principu imam sve ostale dijelove koji se mogu metnut osim ventila i radilice, ventili ce gore u malo kasnije jer mi se neda raskopavat motor radi njih a ovo samo ukopčam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju