Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

VXR-Malossi ili Polini?

<< < (2/6) > >>

DuXy:
a jel moze na VXR-a da se stavi kvacilo od SP-a...? jel ono bolje hvata od serijskog...ili mnogo losije od delte?

J.U.R.C.A:

--- Citat: DuXy - 17 Veljača, 2010, 23:47:29 ---a jel moze na VXR-a da se stavi kvacilo od SP-a...? jel ono bolje hvata od serijskog...ili mnogo losije od delte?

--- Kraj citata ---
u principu oze ali je isto tako upitno cemu tako tvrdi i federi koji visoko hvataju. probaj motor ce se ponasati kao da proklizava na startu!

G.B.S.:

--- Citat: J.U.R.C.A - 01 Veljača, 2010, 09:32:02 ---
Malossi ti ima nesto losij zavrsnu obradu(ako dobro ne smonitras jede kalotu (odnosno zupce na radilici) i brze trosi rolice od polinija. on u startu ima ubitacan cuk i samim time prenosi vise stresa na ostale komponente

--- Kraj citata ---

Na koji nacin je moguce izbjeci ovo? kako je dobro montiranje?
hvala  :headbang:

DuXy:

--- Citat: J.U.R.C.A - 25 Ožujak, 2010, 10:13:00 ---u principu oze ali je isto tako upitno cemu tako tvrdi i federi koji visoko hvataju. probaj motor ce se ponasati kao da proklizava na startu!

--- Kraj citata ---
a nisam mislio da stavim SP kvacilo da bi hvatalo na vecim obrtajima, nego sam negde cuo da SP kvacilo ima vece pakne, i da bolje hvata... pa onda na njega staviti oprugice od VXR-a... jel bi tako kvacilo manje proklizavalo u startu od serijskog kvacila VXR... ?

marko209vx:
nema od sp-a vece pakne, manje su nego na vxr-u ali vece nego na vx.u. materijal je drugciji koliko ja znam
evo ti slika sva tri kvacila redom:
VX-VXR-SP

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju