Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemi s Piaggio NRG

<< < (2/3) > >>

Mr J:
Tesko ces to sam moci otkloniti...

postoji vise razloga zasto nece upaliti, pretpostavljam da nece upaliti kada je vani hladnije...

Moguce je da ti ne radi elektronski chok i onda imas problema sa paljenjem dok kada je jako toplo vani nema tih problema...

Dungeon Keeper:
Je limas mozda NRg-a sa injektorom. Mislim nisam bas in, jel to onaj Pure Jet ili tako nesto. Ja mislim da nesmijes davat gas kada ga palis. Je to radis mozda? A opet, nisam siguran za to jer si rekao da imas kurblu, a mislim da ta verzija nema kurblu il ise varam. Kazem, nisam in bas sa time.
Druga stvar je sto je MR J rekao, a to je cok.
A ja ne zna msta da ti kazem, ja bi promjenio svjecicu prvo pa vidio sta dalje. Ne, prvo nebi davao gas kada bi ga palio :D

P.A.L.A.C:

--- Citat: Dungeon Keeper - 16 Srpanj, 2007, 19:47:23 ---Je limas mozda NRg-a sa injektorom. Mislim nisam bas in, jel to onaj Pure Jet ili tako nesto. Ja mislim da nesmijes davat gas kada ga palis. Je to radis mozda? A opet, nisam siguran za to jer si rekao da imas kurblu, a mislim da ta verzija nema kurblu il ise varam. Kazem, nisam in bas sa time.
Druga stvar je sto je MR J rekao, a to je cok.
A ja ne zna msta da ti kazem, ja bi promjenio svjecicu prvo pa vidio sta dalje. Ne, prvo nebi davao gas kada bi ga palio :D

--- Kraj citata ---

mislis na nrg power DT (disk i bubanj, injection), to nema sigurno jel ga uopce nema na hrv trzistu on ima kao i ja nrg power DD (double disk) LC, karb verzija.  :)

vuk:
i mene moj zaj*bava, sinoć navećer sam ga upalio sa anlaserom al obavezno mora imat malo  gasa. a na kurblu neće upalit nikako dok je hladan i kad ga pustim da malo odradi na leru pali bez gasa i na kurblu. išo sam da mi to srede al kod njih naravno "uvijek" pali

igor.sb:

--- Citat: vuk - 17 Srpanj, 2007, 07:20:33 ---i mene moj zaj*bava, sinoć navećer sam ga upalio sa anlaserom al obavezno mora imat malo  gasa. a na kurblu neće upalit nikako dok je hladan i kad ga pustim da malo odradi na leru pali bez gasa i na kurblu. išo sam da mi to srede al kod njih naravno "uvijek" pali

--- Kraj citata ---

to je manje vise normalno, mozda malo ler gasa dici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju