Općenito > Generalno o skuterima

iskustva s uljima

<< < (5/13) > >>

grbi128:

--- Citat: zL!Ko - 02 Veljača, 2010, 23:20:45 ---Tocio sam TTS prije nekih 2 mjeseca i sve bilo u redu. I sad prije par dana naso bocicu dvotaktola, dec TTS-a, dec ina 2t scooter i agipa. Napravio koktel od svega toga i zasad nema nuspojava :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

hahahaha...ti si pomjesao i mineralno,i polusintetiku i full sintetiku...neznam ali mislim da to ne ide na dobro  :nono:  :dontknow:

Crazy Kuree:

--- Citat: grbi128 - 02 Veljača, 2010, 23:55:44 ---hahahaha...ti si pomjesao i mineralno,i polusintetiku i full sintetiku...neznam ali mislim da to ne ide na dobro  :nono:  :dontknow:

--- Kraj citata ---
nebi bilo dobro da nije mješavina, da ima rezervar za ulje onda bi bilo u 3 sloja ulje (po gustoći) tak da bi i najgore došlo na red.. ovak sva tri su u benzinu  :headbang:

grbi128:

--- Citat: Crazy Kuree - 03 Veljača, 2010, 03:00:44 ---nebi bilo dobro da nije mješavina, da ima rezervar za ulje onda bi bilo u 3 sloja ulje (po gustoći) tak da bi i najgore došlo na red.. ovak sva tri su u benzinu  :headbang:

--- Kraj citata ---

svako malo nesto novo saznam  :icon_thumright:

zL!Ko:

--- Citat: grbi128 - 02 Veljača, 2010, 23:55:44 ---hahahaha...ti si pomjesao i mineralno,i polusintetiku i full sintetiku...neznam ali mislim da to ne ide na dobro  :nono:  :dontknow:

--- Kraj citata ---

hahaha a jbg bila mi hića i brzo sta cu, pomjeso ta tri i vozi :toothy12: :toothy12:
bas me zanima na sta mi klip lici, 7cm gareža hahaha

Iwo SR Tuono:

--- Citat: grbi128 - 02 Veljača, 2010, 14:54:21 ---...sad svi pisu da ide 2,5% mjesavina!!!?? prije je uvijek bilo da ide 2% normalno...a oko 2,5 - 3% kroz razradu...

ja ispod sica imam bocicu (kao od malog brendija,vodke itd - 1dl) napunjenu uljem...i dodem na pumpu,ulijem 5l goriva,tu malu bocicu...i 'tresem' motor malo da se to izmjesa..

--- Kraj citata ---
2,5% mješavina je standard za sve 2t počevši od kosilica pa do skutera, što se tiče serijske mašine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju