Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Meet...Grupna voznja...Jel ima zaintresiranih?
ALONSO:
--- Citat: mrcina - 17 Kolovoz, 2007, 23:01:30 ---pa ti si stvarno blesav 500 km u danu. mogo si do zagreba pa u luis da mi kupiš novi skuter.
Ha Ha Ha
--- Kraj citata ---
pa planira san ja doč u zg ovaj ili iduči misec,a li sumljam da če bit išta od toga buduči da gori nisan nikad bija a ¸moram prispavat....
mislija san doč na ovaj jedan forum meeting ili na DDK, dobrovoljno darivanje krvi, biče gore hrpa motora pa da spojim dobro s ugodnim (iako nemogu darovat krv, neman 18 godina) :laughing7:
i to ne bi biaj problem da nisan ujutro od 5.40 do 6.20-30 štopava ljude jer san kraj ceste zaključa ključ od skutera u kuferu :laughing6: i da me na povratku nije štopala pandurija pa tražila kupoprodajni ugovor, tražija pregled kufera koji je bija zatvoren, optužija me da san pretjecanje završija na punoj crti i da ne nosim naočale za vid :laughing6:
to je bila prava avantura, a bilo je tu i trkanja :icon_thumright: ;D
X-Thug:
aj sa 50icon takav đir a ne 125icon...e... :toothy12: čin položin b iden skuton neki ogromni đir...možda čak svratin i do Smiljevca a ako bude goriva i do gaženice...ne ne stvarno mislin otic onako jean dan...samo bil ima ko samnom volje prdekat pored mene??
ALONSO:
--- Citat: X-Thug - 18 Kolovoz, 2007, 12:50:02 ---aj sa 50icon takav đir a ne 125icon...e... :toothy12: čin položin b iden skuton neki ogromni đir...možda čak svratin i do Smiljevca a ako bude goriva i do gaženice...ne ne stvarno mislin otic onako jean dan...samo bil ima ko samnom volje prdekat pored mene??
--- Kraj citata ---
kako je ono bilo s punisherom :icon_scratch:
:laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing7: :binkybaby: :laughing11: :laughing11:
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 18 Kolovoz, 2007, 21:36:07 ---
--- Citat: X-Thug - 18 Kolovoz, 2007, 12:50:02 ---aj sa 50icon takav đir a ne 125icon...e... :toothy12: čin položin b iden skuton neki ogromni đir...možda čak svratin i do Smiljevca a ako bude goriva i do gaženice...ne ne stvarno mislin otic onako jean dan...samo bil ima ko samnom volje prdekat pored mene??
--- Kraj citata ---
kako je ono bilo s punisherom :icon_scratch:
:laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing7: :binkybaby: :laughing11: :laughing11:
--- Kraj citata ---
:rofll: hebem mu auspuh, da sam to otkrio i riješio problem vozili bi se 2 ure manje :rofll:
Što se tiče volje X... imam definitivno, samo fali stroj :laughing7:
mrcina:
kaj ti ni dovoljan ford tabanus ili moto guza ili skuter peugeidiot
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju