Tehnički kutak > Styling skutera

izgled

<< < (2/2)

SF2osk:
jel postoji kakav kit za maske cuo sam da se prodaje u trgovinama za boje i lakove ..samo treba znat koji je za plastike ..volio bih vecinu rupa na plastici svoga skuta pokrpat ..pa ako netko zna naziv kakvog kita koji je za plastike neka kaze

Benjamin:

--- Citat: SF2osk - 17 Srpanj, 2007, 00:45:54 ---jel postoji kakav kit za maske cuo sam da se prodaje u trgovinama za boje i lakove ..samo treba znat koji je za plastike ..volio bih vecinu rupa na plastici svoga skuta pokrpat ..pa ako netko zna naziv kakvog kita koji je za plastike neka kaze

--- Kraj citata ---

Poliester Kit.To ti nije u pravom smislu kit nego su to poliesterska vlakna koja se ljepe s ljepilom.Koristi se za krpanje plastika branika na autu.Od njega se rade spojeli u pravilu.

Kosta ti taj komplet 130kn u ducanu.I ima svaki malo bolji ducan s bojama i lakovima.Dobijes metar kvadratni tih vlakna i ljepilo odgovarajucu kolicinu za to sve.

p.o.d.:
Cruiser nemoj se pravit pametan znam te. Samo pitam da znam da brljam bezvez

Cruiser:

--- Citat: p.o.d. - 18 Srpanj, 2007, 22:31:43 ---Cruiser nemoj se pravit pametan znam te. Samo pitam da znam da brljam bezvez

--- Kraj citata ---

majmune mutavi!
 :thefinger:

:toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju