Tehnički kutak > Tuning skutera

morini

<< < (13/14) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: ive_91 - 05 Veljača, 2010, 00:58:01 ---ja znam da mi je iduci skuter apirlia sr ova novija, i da cu je kotrljat na pia serijali dok doma na stolu ceprkam ditech macinicu i kad ju na stolu zapalim i vidim da radi onda ce se samo obavit swap, pa kad bilo da bilo..

--- Kraj citata ---
kupi u europskoj uniji novu srku factory i miran si, moš birat oš piaggio/morini

Daci:
ma joj kako me živciraju ovi naši tomos serviseri koji uvijek imaju savršene zaključke ...zbog njih više nema ditecha ...a baš bi si kupio novog ditecha :(

ive_91:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Veljača, 2010, 13:21:37 ---kupi u europskoj uniji novu srku factory i miran si, moš birat oš piaggio/morini

--- Kraj citata ---

nije mi gust... dok ne uglavim mhr replicu ili nkj jace, i maljosi radilicu i polinji casicu i maljosi ecu, i sredim struju i prijenos + rezervna pumpa, injektor i kompresor i ecu + nekoliko selni i crijeva pod sicem.. do onda ditech neide na ramu..

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Daci - 05 Veljača, 2010, 20:40:21 ---ma joj kako me živciraju ovi naši tomos serviseri koji uvijek imaju savršene zaključke ...zbog njih više nema ditecha ...a baš bi si kupio novog ditecha :(

--- Kraj citata ---
svi ti tomos serviseri koji su samoprozvani skuter serviseri i koji sole pamet a pojma nemaju o skuterima će ić u 3 pičke materine kad u aprilijinim servisima budu radili ljudi sa iso certifikatom koji su prošli školu i usavršavanja pa apilijinom programu  :icon_thumright:
e, onda ćemo mi vozat diteche/purejetove i bolit će nas briga za kvarove jer će nam dijelove nabavljat i skutere popravljat ljudi koji kuže stvar a ne svaki mujo sa 3 razreda osnovne koji nezna dal je jedan il dva injektora i jel ima ventile il nema  :angry9: :angry9: ma ajde samo se živciram, daj lockajte jer su dani releventni odgovori

Zeljac:
ajd molim te slikaj taj separator jer mi ide vise na k....  sta mi e zaletava i sta mjenjam svjecice mjesecno i manje grrr sori sta ti pisem po temi ali bi molio sliku i da a jel se moze stavit neki ventil naprimjer nakopresor ono crjevo sta dolazi na kuciste od injektora da samo ulazi u injektor a da se ne vraca =???? ili je taj separator nesto takvo unaprjed hvala i da jel ima tko za prodat tu polini casicu za 150 kn  :binkybaby: :binkybaby: :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju