Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R vs. Gianelli Reverse

<< < (18/25) > >>

jprekrit:

--- Citat: ivanm - 04 Veljača, 2010, 10:02:42 ---ne kužim kak moj sa 6.1 gr rolicama prelazi 10000 okretaja bez problema, ide i na 11000...

--- Kraj citata ---
Ma mislim da bu sve OK... Sutra, preksutra dolazi spulja pa onda budem videl kak se bude to sve ponašalo... Mislim da bude pao i neki video da vidite dal je dobro poštelano ili bude trebalo još nešt poštelati!  :headbang:

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 04 Veljača, 2010, 10:02:42 ---ne kužim kak moj sa 6.1 gr rolicama prelazi 10000 okretaja bez problema, ide i na 11000...

--- Kraj citata ---

Zato kaj ti imas "malo" vise snage od serijale

ivanm:
ali 11000 je previše za R...
budem vidio...
mislim da ću uzet bgm radilicu i umjesto yasuni R nabaviti c16.. ili nardo /shot, makar mi se zbog loše kvalitete ne sviđaju..

3alfa3:
Nemoj Nardo/Shot bas iz tog razloga (zapravo, kad pocnu kurit vunu, stavljat ces novu svakih 5 minuta)....
Ovaj kit navodno je radjen bas za Yasuni R. Ako stavljas C16, onda ces morati dosta vise vrtit kit. Ali bit ce i skut jaci....
Mozda da probas C16 City koji zbog nesto uze grane mozda ima karakteristike negdje izmedju R i C16

ivanm:
hac je dizao timinge na ovom kitu tak da je problem to poštelat..
ispod 10500 okr nemam što tražiti a do 11000 je previše tak da je raspon okretaja vrlo mali i uglavnom se sve svodi na lagano prevrtavanje (i po uhu ne samo po obrtomjeru koji možda laže)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju