Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R vs. Gianelli Reverse
jprekrit:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Veljača, 2010, 17:02:52 ---Taj vidio je od decka sa foruma kojem sam stavio taj Yasuni na serijalu i postelao ga ovako kako je na filmicu. Tako je najbolje isao. Poslije je stavljan kit (MHR Replica).
--- Kraj citata ---
Alfa... Onda dolazim k tebi da mi to sve ljepo poštelaš... Može? Kolko ti košta vura posla??? :toothy10:
3alfa3:
--- Citat: jprekrit - 03 Veljača, 2010, 17:05:53 ---Alfa... Onda dolazim k tebi da mi to sve ljepo poštelaš... Može? Kolko ti košta vura posla??? :toothy10:
--- Kraj citata ---
Ako je tvoj skuter postelan ovako kako pise pod tvojim avatarom, onda samo stavi Yasuni R. Ako ces imat premale okretaje, stavi 5,7g rolice i to bi trebalo biti to. Recimo da trebas imat 10000 kroz ubrzanje
Neda mi se uzimat ti lovu ;D
jprekrit:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Veljača, 2010, 17:07:59 ---Ako je tvoj skuter postelan ovako kako pise pod tvojim avatarom, onda samo stavi Yasuni R. Ako ces imat premale okretaje, stavi 5,7g rolice i to bi trebalo biti to. Recimo da trebas imat 10000 kroz ubrzanje
Neda mi se uzimat ti lovu ;D
--- Kraj citata ---
Hehe... A ja mislo da treba Carb štelati... Hihi... Onda super! Hvalja na pomoći!
Antares:
jprekrit jel misliš stavljat i kit u neko skorije vrijeme? Ako da onda pričekaj sa yasunijem i stavi kit. Velika je razlika yasuni na serijali i yasuni na kitu.
jprekrit:
--- Citat: Antares - 03 Veljača, 2010, 17:44:37 ---jprekrit jel misliš stavljat i kit u neko skorije vrijeme? Ako da onda pričekaj sa yasunijem i stavi kit. Velika je razlika yasuni na serijali i yasuni na kitu.
--- Kraj citata ---
Nešt sam razmišljal i o kitu, ali sam odustao... imam sad regu za auto, pa mi je malo kriza s parama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju