Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R vs. Gianelli Reverse
dhorvat:
--- Citat: ivanm - 01 Veljača, 2010, 09:51:39 ---bi, taman, al sa serijskom radilcom se bojim..
--- Kraj citata ---
Hm, e to je već malo škakljivo. Imaš totalno krivi cilindar onda u motoru :laughing7:
Ja se nebi usudio na serijskoj voziti ništa jače od Yasuni R-a :laughing7: Makar za kilometre koje radim bi mi i ZX bio dosta jak. Ja od kad sam stavio radilicu ne razmišljam više koji ću spuh ili kit stavit. Po meni za dugoročno best buy komponenta :headbang:
Evo, imam već skoro 35000 km na njoj a da nisam ni ležajeve promijenio :icon_thumright:
doritos:
--- Citat: ivanm - 31 Siječanj, 2010, 16:07:59 ---ne radi se o spuhu nego efz-ov kit (sad moj) ima dignute timinge i u biti bi trebao jači spuh (nardo, shot, c16) vidim ja da mi ga je jako teško uštelati..
--- Kraj citata ---
...iskemijaj pare i stavi si bgm radilicu i mos bez problema nardo/shot staviti...a zato je ono na meetu islo dosta dobro, tuning polini sport haha... :icon_thumright:
ivanm:
pa da, ima modular glavu, može se to naturpijat dosta.. neznam, budem vidio sa parama.. drag mi je taj yasuni, vrlo kvalitetan spuh, daleko iznad narda i shota.. tak da bi opet yasuni igrao kombinaciju, moguće c16.. budemo vidli financije..
doritos:
...neznam kolko je jak yasuni c16 na piaggio al na minarelliu je on strasno jak, za kit tipa tpr, metrakit pro race, hebo racing...dost je jaci od narda, flanjdja je isto sira je mislim od narda, govorim za c16 koji nije s e-pass ko ovaj novijji tip nego kak ima gumy...na tvoj bi idealno lego nardo/shot al kvalitetna im je upitna, svima pucaju nosaci i ostalo...
Pupo:
--- Citat: ivanm - 01 Veljača, 2010, 10:39:45 ---pa da, ima modular glavu, može se to naturpijat dosta.. neznam, budem vidio sa parama.. drag mi je taj yasuni, vrlo kvalitetan spuh, daleko iznad narda i shota.. tak da bi opet yasuni igrao kombinaciju, moguće c16.. budemo vidli financije..
--- Kraj citata ---
Dogovori se s gummyem, vidim da prodaje Carreru :) 1100kn, sića
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju