Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R vs. Gianelli Reverse
cameosb:
pa koliko ja znam yasuni ima jako širok spektar snage pa po tome mislim da ga nije teško uštimati
ali mislim i da je jači od reverse-a malo pa ako je tvoj serijala bolje reverse, a i jeftin je jako
jprekrit:
--- Citat: cameosb - 30 Siječanj, 2010, 15:21:54 ---pa koliko ja znam yasuni ima jako širok spektar snage pa po tome mislim da ga nije teško uštimati
ali mislim i da je jači od reverse-a malo pa ako je tvoj serijala bolje reverse, a i jeftin je jako
--- Kraj citata ---
Yasuni je na SIP-u 155€ (1130 kn). Možda ko zna kolko je Gianelli u Ami Trade-u ili u Gigantu???
BTW... Mislim staviti još i RMS racing kuplung i zvono (kopija Wingbell-a). Neznam dal vam to kaj znači pri pomoći u odabiru???
@horvat... Pa mislim da ležajevi još nisu sj..... pošto je skut stari 3 mjeseca.
sandro-sr:
kako 155eura?
R@kija:
Giannelli Reverse! :icon_thumright:
mozda je yasuni malo jaci..kvaliteta je kod giannellija bolja...meni je i zvuk bolji...
best buy za serijalu..vozi i base bez beda...
--- Citat: jprekrit - 30 Siječanj, 2010, 15:31:32 ---Yasuni je na SIP-u 155€ (1130 kn). Možda ko zna kolko je Gianelli u Ami Trade-u ili u Gigantu???
BTW... Mislim staviti još i RMS racing kuplung i zvono (kopija Wingbell-a). Neznam dal vam to kaj znači pri pomoći u odabiru???
@horvat... Pa mislim da ležajevi još nisu sj..... pošto je skut stari 3 mjeseca.
--- Kraj citata ---
ma netreba ti taj kuplung i zvono za serijalu..rade multivar stavi...
u ami tradeu 1150,u gigantu 1400
nije yasuni nis prejak..mos ti evo stavit na serijalu pa se vozit...
jprekrit:
--- Citat: sandro-sr - 30 Siječanj, 2010, 15:39:53 ---kako 155eura?
--- Kraj citata ---
PLUS 30€ Poštarina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju