Tehnički kutak > Tuning skutera
stara/nova pia makina
Drnda:
i sada mene zanima sa kojim setom rolica da zapocnem, stare polutke zx i sport ac... jer to je stari tip pia makine, i na njemu su isle laganije rolice.. pa necu stavljati 2 grama teske rolice jbt... :toothy12: :toothy12:
vanjossi:
ako je serijski vario, 5.3 rolice, bijele šuštice iz malossi pakiranja(srednja tvrdoća) i original centralna
gokiSP:
pa zar nije jednostavnije nabavit nove polutke? s tim polutkama neces nikad nastelat kako treba..znam kad sam ja stelo tu masinu sa 4raceom pa sam na kraju odustao jer polutke previse ubijaju
ivanm:
nije do polutki nego do auspuha..
ja sam frendu na novi blok stavio sc08 spuh i role 5.3 gr i normalno ide, okretaji taman.. stavim noviji spuh sa katalizatorom i 7.2 gr i opet je ok..
gokiSP:
pa koji god spuh stavis na novi blok/linearne polutke ic ce bolje nego masina sa starim polutkama..imao sam stare polutke na serijali radi kako tako normalno al kad sam stavio 4race+multivar nema sanse nastelat a kemijo sam i sa gro rolica, podloski, centralni, federi kvacila, remenje, kvacilo...sta god napravis opet su polutke slaba karika i uvijek koce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju