Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight pitanje?

<< < (11/18) > >>

Tomy GS:
ok! hvala  ;D

doritos:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Veljača, 2010, 19:23:23 ---bi li stavio 1000 kn da idu slabije???

--- Kraj citata ---
...ja sad odma stavim 2000kn da su svi peugeot serijale ove nove sa katalizatorom dosta sporije i tromije od serijskih nrg,runner,aerox...znas ti kolko tih sf2 imas po zg??? na svakom uglu i svi idu koma!! druga stvar ako ti malo sredis prenos, ustelas pa malo bolje ide...ima dosta likova sta sredjuju sf2, jetforce ctech u auto-bilu,spuh gore neki tt ili zx i stelanje i idu ok al opet sporije od sredjenih nrg i osalih talijanskih prdekalica sa slicnim set up-om...GARANT

Drnda:
ja sam sa svojim bio u bok sa runnerom novim,a sa onom metis replicom sam cak i mrvicu  jaci bio... serijale obe...runner se servisita u piaggia, presao 5 tkm, moj presao 5 puta vise i ja ga servisirao

Ensiferum:
ma kako jaci, sta e tebi
sagnut si bio ko ja s dvojicom ej
pogle sto sam napiso, ti sagnut a ja jos ednog vozio i 1km/h si bio brzi  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Mislav46:
prvi skuteri kada su izasli su bili najaci, prvi ditech, prvi runner.....nekad se sa serijski runnerom, sportskim spuhom, postelanim karbom i prijenosom islo 90, dns se jedva s kitom toliko ide na slabijim masinama....noviji skuteri sve slabije idu a i znanje o tuningu polako izumire.....sry na offtopicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju