Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight pitanje?

<< < (3/18) > >>

Lazo:
e da ako je još i zablokiran cdi i njega bi trebo zamjenit za odblokirani, a ako je neki sistem kao što je kod mene bio trebaš zamjenit cijele instalacije  :laughing7:

LukyGS:

--- Citat: Lazo - 30 Siječanj, 2010, 14:13:09 ---e da ako je još i zablokiran cdi i njega bi trebo zamjenit za odblokirani, a ako je neki sistem kao što je kod mene bio trebaš zamjenit cijele instalacije  :laughing7:

--- Kraj citata ---

cdi mu je odblokiran kad samo sa auspuhom ide oko 90km/h
Da mu je zablokiran nebi iša preko 80km/h i propucavao bi mu kad bi metno auspuh koji mu daje snage da ide preko 80km/h blokirao bi ga!!.

Lazo:

--- Citat: LukyGS - 30 Siječanj, 2010, 14:21:00 ---
cdi mu je odblokiran kad samo sa auspuhom ide oko 90km/h
Da mu je zablokiran nebi iša preko 80km/h i propucavao bi mu kad bi metno auspuh koji mu daje snage da ide preko 80km/h blokirao bi ga!!.

--- Kraj citata ---

jbg nisam vidio da je igdje napisao kako mu ide skuter

zovko:
a kuzis ono to je dobar skuter al mi se nesvida bas al stavi trophy-a karb 20.5 dell bi ti najbolje stojo gore imam ja ...mozemo se dogovorit

Drnda:
koja ti je godina.. i meni je sa nardom isao 95, ali bi poceo nekada pucati ... od toga mi je otisla bobina.... uglavnom mislim da od 2007 godine su instalacije koje nemaju cdi kao stari tip te je potrebno posve zamijeniti instalacije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju