Tehnički kutak > Tuning skutera
2 specijala za due+, da li postoji?
zL!Ko:
--- Citat: aprilija top - 30 Siječanj, 2010, 13:55:25 ---2+ nema 2 specijale isto ko i TROFI JEDINO AKO SE STAVI KLIP OD MALOSIJA SPORTA NPR ZA MINA 47,4 PRVA A DRUGA MALLOSSSSIII 47.8 ZA PIA NEZNAM AL ISTO BI TREBALO BIT TJ ZA MALOSI 47.6 2+PIA A PRVA ZA 2+ 48.00
--- Kraj citata ---
Trofi za pia je u originalu 48, prva specijala 48.5 i druga 49.0
aprilija top:
top performans ima samo jednu specijalu moze se busit AL SE MECVE KLIP OD MALOSIJA ZA DRUGU SPECIJALU I NEMOJTE PAMETIVAT 2+ S JEDNOM KARIKOM IMA SAMO 1 SPECIJALU U ORGINAL IZVEDBI KLIPA MOZE SE STAVIT ALI TO NIJE ONDA ORGINAL KLIP JEL NE POSTOJI I NE SERITE VISE
interceptor:
--- Citat: rakitje00 - 30 Siječanj, 2010, 20:49:21 ---i imo si klip sa 2 karike!!!
--- Kraj citata ---
da, pa ??!
s time sam dobio SAMO dugotrajnost i bolji rad na nižim okretajima !!
klip nije bio od malossi-ja već od DR. evo kita koji je gotovo isti kao i top. p. kitevi (trophy)
R@kija:
--- Citat: interceptor - 31 Siječanj, 2010, 14:11:36 ---da, pa ??!
s time sam dobio SAMO dugotrajnost i bolji rad na nižim okretajima !!
klip nije bio od malossi-ja već od DR. evo kita koji je gotovo isti kao i top. p. kitevi (trophy)
--- Kraj citata ---
bez brige znam sve..
zL!Ko:
--- Citat: aprilija top - 31 Siječanj, 2010, 12:48:48 ---top performans ima samo jednu specijalu moze se busit AL SE MECVE KLIP OD MALOSIJA ZA DRUGU SPECIJALU I NEMOJTE PAMETIVAT 2+ S JEDNOM KARIKOM IMA SAMO 1 SPECIJALU U ORGINAL IZVEDBI KLIPA MOZE SE STAVIT ALI TO NIJE ONDA ORGINAL KLIP JEL NE POSTOJI I NE SERITE VISE
--- Kraj citata ---
Gledaj neda mi se uopce prepirat stobom, nemam volje. Dok sam jos imo trofija poslo sam mail piccilu za klipove. I evo ti sta sam dobio "
Imamo na lageru klipove (komplet sa prstenovima) 48,5mm po cijeni 393 kn ili 49,0mm po cijeni 409 kn. Imamo i set brtvi za vašu termo grupu po cijeni od 43 kn.
Pozdrav Piccilo"
Cisto sumnjam da bi mi isli uvaljivat malossijev klip, al ajde ti znas. i nebudi ljakse ugasi capslock;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju