Ostalo > Svijet računala i mobitela

spajanje dvi-hdmi

<< < (2/3) > >>

vktr:
Tako je, jer ako imaš na monitoru DVI ulaz, znači da je već digitalno i HDMI nema previše smisla osim za zvuk možda, ali ima i drugih kablova za zvuk

neno20:
hebo vas ja  :icon_biggrin:, nisam rekao da mi je spojen na dvi nego sam napisao da ima ulaz za dvi.inače je spojen vga kablom. a grafa ima hdmi i vga

Giz:

--- Citat: Pupo - 28 Siječanj, 2010, 22:50:28 ---Nema smisla kupovat kabal ako je monitor već spojen preko DVIa! Pošto je pitao za dvi, ne za vga

--- Kraj citata ---

--- Citat: neno20 - 28 Siječanj, 2010, 22:57:50 ---hebo vas ja  :icon_biggrin:, nisam rekao da mi je spojen na dvi nego sam napisao da ima ulaz za dvi.inače je spojen vga kablom. a grafa ima hdmi i vga

--- Kraj citata ---

:beah: :beah: :beah: :beah:

Pupo:

--- Citat: neno20 - 28 Siječanj, 2010, 22:57:50 ---hebo vas ja  :icon_biggrin:, nisam rekao da mi je spojen na dvi nego sam napisao da ima ulaz za dvi.inače je spojen vga kablom. a grafa ima hdmi i vga

--- Kraj citata ---

Koja grafa točno? Model? Moram priznat da nisam vidio da ima vga i hdmi, prije hdmi i dvi.

neno20:

--- Citat: Pupo - 28 Siječanj, 2010, 23:06:35 ---Koja grafa točno? Model? Moram priznat da nisam vidio da ima vga i hdmi, prije hdmi i dvi.

--- Kraj citata ---
grafa ti je ATI HD 4850 GDDR3 1 GB

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju