Tehnički kutak > Tuning skutera

Koja igla u delorto za spidyja?

<< < (2/2)

Drnda:
jel trokira? ili ikakvi cudni simptomi, kako je isao prije, a kako sada ide.. uglavnom cudna mi je potrosnja, jel airbox ok?

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 28 Siječanj, 2010, 18:08:42 ---jel trokira? ili ikakvi cudni simptomi, kako je isao prije, a kako sada ide.. uglavnom cudna mi je potrosnja, jel airbox ok?

--- Kraj citata ---
ja ti ne kužim te izraze trokira-guši se.
ide slabije neg prije što se ubrzanja tiče.
airbox...spužva počišćena, nigdje nije zbušen, jedino je onaj plastični cjevovod skinut, znaš i sam o čem pričam valjda
e da čudni simptom je bio da na naglo davanje gasa u startu ne primi isti čast neg onak malo vum vum ali ne preizraženo, al nisam siguran da je do frge to, možda je do kvačila koje možda proklizuje

Drnda:
a nemogu ovako virtualno dijagnozirati.. iako ako je to onaj crni dell koji si kupio, sjecas se koji je to fush bio.. mozda je do toga.. nez stvarno... iako to sto si skinuo tunel nebi trebalo imati veze, ako slabije ubrzava nego prije, sigurnoi je postelanost karba u pitanju...

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 28 Siječanj, 2010, 19:12:45 ---a nemogu ovako virtualno dijagnozirati.. iako ako je to onaj crni dell koji si kupio, sjecas se koji je to fush bio.. mozda je do toga.. nez stvarno... iako to sto si skinuo tunel nebi trebalo imati veze, ako slabije ubrzava nego prije, sigurnoi je postelanost karba u pitanju...

--- Kraj citata ---
ma je fuš al su svi takvi, nije moj nikakav specijalni slučaj.
slaije ubrzava nego prije to je zato što nema okretaje ko prije zbog šugave smjese, valjda hahahah, a izlgeda da nema spasa tu će morati stručna osoba intervenirati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju