Općenito > Generalno o skuterima

koja proizvodjac??

<< < (2/3) > >>

Iwo SR Tuono:
scooter tuning 24 je firma koja prodaje prek ebaya. Ja bi uzeo taj cyl i malo ga prostudirao i montaža i tjerat ga dok ne crkne, mislim da može to trajat, osim karika nema se šta posebno raspast šta se tiče cilindra,klipa i glave.Ali možda se po blueprintu može vidjet dal je to kopija nekog cilindra tipa malossi/polini/tp, a vjerovatno je

Kemo_nrg:
i ja sam kontao da je to nes kinesko, ma cilindar i klip me nezanimaju, dolazi mi malossi sport,

razmisljam o kupovini ove radilice, mislio sam da je neko imo mozda iskustva stim proizvodjacem

a najzad danas je sve kinesko  ;D

BoLT3K:

--- Citat: Kemo_nrg - 28 Siječanj, 2010, 00:05:38 ---i ja sam kontao da je to nes kinesko, ma cilindar i klip me nezanimaju, dolazi mi malossi sport,

razmisljam o kupovini ove radilice, mislio sam da je neko imo mozda iskustva stim proizvodjacem

a najzad danas je sve kinesko  ;D

--- Kraj citata ---
Ali je velika razlika izmedju onog sto su Kinezi projektovali i napravili, i izmedju onog sto je neko projektovao i dao Kinezima na izradu.  :toothy11:

Kemo_nrg:
heeh, a jes i to sto kazes, 

pise do 15.000, meni nece trebati vise od 11.000  , tako da mislim da se nece radilica raspasti  :icon_scratch:  moram jos razmisliti

doritos:

--- Citat: Kemo_nrg - 28 Siječanj, 2010, 10:34:13 ---heeh, a jes i to sto kazes, 

pise do 15.000, meni nece trebati vise od 11.000  , tako da mislim da se nece radilica raspasti  :icon_scratch:  moram jos razmisliti

--- Kraj citata ---
ta ti je radilica slicna ko rms, rms racing radilica uopce nije losa i za te novce je super, ja nju imam na fire foxu...uzmi rms i gas...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju