Tehnički kutak > Tuning skutera
peugeot
drazen_zg:
evo da ne filozofiram previse znam da je peugeot u kur*u kaj se tice tuninga al jebiga... imam jet force 50, star je godinu dana i odlucio sam se za neki tuning! posto se vi tu svi bavite s tuningom i kuzite se u to, zamolio bi vas da mi preporucite dijelove za midrace tuning koji bi bili najbolji i dali se to uopce isplati stavljat na peugeot!! hvala
Punisher:
Koliko znam taj jetforce nema karb nego injektor. Za takve mašine su ti dijelovi za tuning dosta skuplji nego za ove mašine koje su na karb.
Ja bih ti ožda prije preporučio da prodaš svog i kupiš jači skuter, ali neka ostali još kažu što misle (i jesam li se slučajno prevario) :)
Dungeon Keeper:
--- Citat: drazen_zg - 13 Srpanj, 2007, 01:49:32 ---evo da ne filozofiram previse znam da je peugeot u kur*u kaj se tice tuninga al jebiga... imam jet force 50, star je godinu dana i odlucio sam se za neki tuning! posto se vi tu svi bavite s tuningom i kuzite se u to, zamolio bi vas da mi preporucite dijelove za midrace tuning koji bi bili najbolji i dali se to uopce isplati stavljat na peugeot!! hvala
--- Kraj citata ---
Ne isplati se stavljati na nijedan skuter, kupis jaci i na miru si, ovako stalno neki k**ra* ne valja...
St ose ovog drugug tice, nisam nikad isao za tim ekako pežoa natjunirati tako da ti ne mogu pomoci oko djelova...
Stavi komprsor od mercedesa na njega. :laughing6:
speed:
--- Citat: Punisher - 13 Srpanj, 2007, 08:25:26 ---Koliko znam taj jetforce nema karb nego injektor. Za takve mašine su ti dijelovi za tuning dosta skuplji nego za ove mašine koje su na karb.
Ja bih ti ožda prije preporučio da prodaš svog i kupiš jači skuter, ali neka ostali još kažu što misle (i jesam li se slučajno prevario) :)
--- Kraj citata ---
koja ti je verzija jet forca,imas sa injektorima i karb verziju
drazen_zg:
--- Citat: speed - 13 Srpanj, 2007, 18:38:18 ---
--- Citat: Punisher - 13 Srpanj, 2007, 08:25:26 ---Koliko znam taj jetforce nema karb nego injektor. Za takve mašine su ti dijelovi za tuning dosta skuplji nego za ove mašine koje su na karb.
--- Kraj citata ---
koja ti je verzija jet forca,imas sa injektorima i karb verziju
--- Kraj citata ---
to je proslogodisnji model i brijem da ima karburator jer su se oni sad injektorima kvarili zbog lose kvalitete benzina u hrvatskoj( tak sam bar ja cul) :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju