Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
tko mi neš napravio s temom
Biker(ss):
--- Citat: robert - 26 Siječanj, 2010, 18:47:32 ---otvori opet u tehnici i ja ću opet brisati. to nema sa tuningom ama baš ništa zajedno.
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
ja sam tehnicar za racunalstvo....pa...u mom zanatu stoji tehnika kao i u samom nazivu...ja znam što ja radim u skoli i cime me uce...pa ja bi rekao da je to tehnika
robert:
koji si ti biser? tehnika je ali ne tehnika skutera.
dhorvat:
--- Citat: Biker(ss) - 26 Siječanj, 2010, 18:49:17 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ja sam tehnicar za racunalstvo....pa...u mom zanatu stoji tehnika kao i u samom nazivu...ja znam što ja radim u skoli i cime me uce...pa ja bi rekao da je to tehnika
--- Kraj citata ---
Gle zna se točno što se na MOJSKUTER forumu misli pod tuning i tehnička pitanja.
Jer pod tuning spada i tuning vešmašine, a to kod nas spada u offtopic. :redface:
luna500rr:
Još jedna baza ;D
Otvori temu u offtopic :hello:
Biker(ss):
--- Citat: dhorvat - 26 Siječanj, 2010, 18:54:31 ---Gle zna se točno što se na MOJSKUTER forumu misli pod tuning i tehnička pitanja.
Jer pod tuning spada i tuning vešmašine, a to kod nas spada u offtopic. :redface:
--- Kraj citata ---
ovdje ja pričam o skuteru mile oci moje...radio + zvucnik za SKUTER...ne za kran za preooceanske brodove
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju