Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

tko mi neš napravio s temom

<< < (7/7)

eladio:
Nije iskljuceno da ide u tehnicka pitanja i tuning taj podforum, samo radi preglednosti bi neke stvari onda reorganizirao jer je tamo vec dosta podforuma  :redface:

dhorvat:

--- Citat: eladio - 27 Siječanj, 2010, 14:15:38 ---Nije iskljuceno da ide u tehnicka pitanja i tuning taj podforum, samo radi preglednosti bi neke stvari onda reorganizirao jer je tamo vec dosta podforuma  :redface:

--- Kraj citata ---

Ma napravi kak misliš da je dobro. Dosad niš nisi zaj#bo tak da...  :laughing6:

eladio:

--- Citat: dhorvat - 27 Siječanj, 2010, 14:30:53 ---Ma napravi kak misliš da je dobro. Dosad niš nisi zaj#bo tak da...  :laughing6:

--- Kraj citata ---

..bas zato mi i tesko  :toothy3: ..kad sam do sad "izdrzao" , krivo bi mi bilo da sad sj****  :toothy11:  :happy8:

..jos vagam gdje i kako  :icon_scratch:

CoK:
Nisam mislio da bude forum novi,vec podforum al kako kazeste vec ima dosta podforuma u tehnici  :dontknow:

andy:
Bolje puknut novu rubriku Elektronika il tak nekak nek se zove, neg utrpat negdje u neki podforum.. Meni bolje zvuči tak.. Jer opet ima i za elektroniku podforuma, struje pojedinih skutera i tak, neki manuali sa strujom, sve vezano za struju motora..  ??? Kak Eladio odluči  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju