I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ubrzo bi mi trebo stici kit, malossi sport 70,iam na satu 19.000 , jel potrebno da mijenjam lezajeve radilice, i koja bi dizna i valjci bili ok na taj setup
...trebao bi mjenjati obavezno lagere jer su valda vec polumrtvi... radilicu bi ja mjenjo za svaki slucaj jer bi mogla prdnut od novog kita koji je dosta jaci,jaca kompresija od serijale pa da se ne razleti, za male pare stavi rms ili top radilicu, cca100eu...
mjenjaj lezajeve...u multivar oko 5.5g i dizna na gljivu kojih 80-85
nista od mijenjanja radilice, radije mozda nabavim polovnu sa manje km,
Jel to 17,5 iz malossi pakovanja ili ID?
Onda ni ne razmisljaj o gljivi Preradi airbox, prosiri rupu na 20mm, dizna 80-85 i bice super. Ja sam tako vozio na Sportu 1000km i nisam imao nikakvih problema. Potrosnja do max 4,5l
...nije ti pametno da PRVI put radis solo, iak imas frenda koji to dobro zna i ima iskustva da ti napravi i gledas kak on radi da znas za iduci put jer bi si ih sam mogao sjebati lezaje gumenim cekicem il necim drugi...treba pazit ako neznas i nisi to radio..
Ma sta je to, 2 sata posla Najgore je prvi put kad radis, kasnije je mnogo lakse i brze.. Sto manje koristis cekic vise ce trajati
kako sam dobio scooter sve radim sam na njemu, i sve mi je bilo prvi put, i dosad nisam imo nekih velkih problema,al kod ovog me *ebe ovo sa radilicom, mislim da mi nije problem lezajeve stavit druge, al kako radilicu vratiti u lezaj to me malo buni
stavis ležajeve i radilicu prek noci u škrinju..kad stavljas malo zagrijes blok stavis ležaj u svaki blok..kad se ohladi blok na normalnu temp i lazaji stavis radilicu u velki blok poklopis malim pritegnes al da krizas ne jednog pa odma ovog do njega...
čim duže ostaviš u škrinji, tim lakše ležaj klizne..najbolje je preko noći..
uzmi bilokoju od ove dve, neces fulati...ma da bih ja uzeo radje ovu drugu koja je puna polutka metalna nego ova s plastikom...sve jedno neces fulati...