Tehnički kutak > Tuning skutera

semering vodene i lezaj

<< < (6/10) > >>

vanjossi:

--- Citat: gokiSP - 27 Siječanj, 2010, 10:16:31 ---kako ne ide pumpa van  ??? ako ste odsrafali propeler i skinuli osigurac s lezajeva mora ic, ugrij lagano dosjed lezaja s vanjske strane ali ne puno da ne sjebes semering radilice

--- Kraj citata ---
palo nam je i to na pamet, al su ležajevi doslovno zahrđali i zapekli..

SPecial:

--- Citat: CoK - 27 Siječanj, 2010, 11:46:01 ---Isti je princip

--- Kraj citata ---

Pumpa,lezajevi i semening su izvađeni po uputama,bez problema,sutra dolazi novi semening pa ugradnja nazad (lezajevi kupljeni).
Zanima me kako se impeler drzi na osovini?   
Je li prihvacen za dio matice koji mu je blizi ili kako?

"Vanjossi"-uzmite neku sipku,naslonite ju na osovinu,i udrite cekicem (lagano) i lezajevi moraju izaci,semening izbijes ravnom kacavidom i naravno,cekicem.

Ive_MHR:

--- Citat: SPecial - 27 Siječanj, 2010, 19:25:03 ---Pumpa,lezajevi i semening su izvađeni po uputama,bez problema,sutra dolazi novi semening pa ugradnja nazad (lezajevi kupljeni).

"Vanjossi"-uzmite neku sipku,naslonite ju na osovinu,i udrite cekicem (lagano) i lezajevi moraju izaci,semening izbijes ravnom kacavidom i naravno,cekicem.

--- Kraj citata ---

sve je vec vani :toothy9:

vanjossi:

--- Citat: SPecial - 27 Siječanj, 2010, 19:25:03 ---Pumpa,lezajevi i semening su izvađeni po uputama,bez problema,sutra dolazi novi semening pa ugradnja nazad (lezajevi kupljeni).

--- Kraj citata ---
steta sta nisam slikao koji grob je bila vodena, tako da su se morali rastavaljat blokovi

Ive_MHR:
sada cemo sve novo stavit pa sam na miru :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju