Općenito > Generalno o skuterima

JOS JEDNA POMOĆ PRI ODLUCI

(1/2) > >>

tisss:
Bok Ekipa  :help: :help:

Novi sam clan forum vidim da izlazite u susret pri odabiru skutera. Ovako da skratim sta odabrati od ovih  modela prema Vašem iskustvu :
1. Yamaha why 50
2. Scarabeo 50
3. People 50 ili S
4.Piaggio Liberty 50 cc

Dao mi kesa 5000 kn ostalo na kredit

Vidite radi se modelima sa veliki kotacima

Hvala umaprijed svima   :notworthy:

Doomsday:
Sve ti je to OK, svi su dobri, jedino ti je bitno da na svakog barem sjedneš, da vidiš da ti nije velik-mali itd... :icon_scratch:

Why dizajn je meni lip, Scarabeo je isto OK ali je malo manji, kao i Liberty i obični People... :frajer:

Najveći gabaritima je People S, ima najviše mista ispod sica, da san ja kupova 50-tku, to bi bija jedini izbor... :binkybaby:

Sve je na tebi... Bitno je da ti budeš zadovoljan... :dontknow:

eladio:

--- Citat: Doomsday - 12 Srpanj, 2007, 18:24:35 ---Sve ti je to OK, svi su dobri, jedino ti je bitno da na svakog barem sjedneš, da vidiš da ti nije velik-mali itd... :icon_scratch:

Why dizajn je meni lip, Scarabeo je isto OK ali je malo manji, kao i Liberty i obični People... :frajer:

Najveći gabaritima je People S, ima najviše mista ispod sica, da san ja kupova 50-tku, to bi bija jedini izbor... :binkybaby:

Sve je na tebi... Bitno je da ti budeš zadovoljan... :dontknow:

--- Kraj citata ---

sve ti je rekao  :icon_thumright:

osim sto ti je zaboraviio reci da vozi kopiju yamahe why pa stoga malo i navija  :laughing7: :toothy9:

Doomsday:
 :icon_tongue:

Kopija samo vizualno, inače je puuuno veći, i ima 150 kubika... :icon_biggrin:

:toothy9:

Punisher:
Svi su ok, samo izaberi onog koji ti se najviše sviđa  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju