Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh za jet force

<< < (5/8) > >>

jetforce 24:

--- Citat: aprilia area 51 - 24 Siječanj, 2010, 17:17:44 ---aha...pa neznam sad kolike su cjene tamo... :icon_scratch:

al mislim da bi te to kod slova izaslo puno jeftinije neg u trgovini...a sto se tice montiranja to mos i sam to nije nikaki problem za namontirat

--- Kraj citata ---

neznam vidit cu ako uzmem kod nji odma cu im dat da montiraju auspuh i multivar neda mi se multivarom zezat kad nikako da odšerafim na variomatu šeraf

aprilia area 51:

--- Citat: jetforce 24 - 24 Siječanj, 2010, 17:27:32 ---
neznam vidit cu ako uzmem kod nji odma cu im dat da montiraju auspuh i multivar neda mi se multivarom zezat kad nikako da odšerafim na variomatu šeraf

--- Kraj citata ---

da to je mal zafrkano ak neas altat...al da se to skinut na par nacina... :icon_thumright:

jetforce 24:

--- Citat: aprilia area 51 - 24 Siječanj, 2010, 17:34:22 ---da to je mal zafrkano ak neas altat...al da se to skinut na par nacina... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a već sam isprobavao ali neide nikako,tako da kad budev već tamo neka to dečki naprave kako se spada samo da se odlučim koji auspuh uzet

KEEWAY:
pazi da te ne zaj**u... :toothy9: :toothy9: :toothy9:

aprilia area 51:

--- Citat: KEEWAY - 24 Siječanj, 2010, 19:23:50 ---pazi da te ne zaj**u... :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

da ozbiljno pripazi i na to...

ja kad sam prvi puta skido isto nisam znao kako cu pa sam uzeo sarafciger gurnio tamo kroz onu rupu na klipnjaci di ide klip i osarafio...to je malo zafrkano jer mos ostetit radilicu...sreca ja nisam... :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju