Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh za jet force
jetforce 24:
pa novog i planiram ali kolko košta me zanima i kako idu po kvaliteti za gianelly znam da su extra,reverse,shot a kod zx-a je samo zx ili ma još što mislim dali ih ima više kvaliteta
aprilia area 51:
pa imas tt, zx, rr itd
sva tri su podjednaka jedino sam cuo da je rr malo mozda jaci a tt i zx su isti mozda ti i bolje tt jer je isti ko zx a jeftiniji je...ali tt nea u krom izvedbi neznam dali tito smeta
R@kija:
nije shot, reverse kvaliteta..to je tip spuha..
imas leo vince zx,tt,70,rr...
uzmi novi zx dobit ces federe i rolice,ako jos multivar uzmes morat ces kupit rolice 80kn...jer sumnjam da ce ti odgovarat ove od multivara kaj dobis!!
jetforce 24:
--- Citat: rakitje00 - 24 Siječanj, 2010, 16:18:41 ---nije shot, reverse kvaliteta..to je tip spuha..
imas leo vince zx,tt,70,rr...
uzmi novi zx dobit ces federe i rolice,ako jos multivar uzmes morat ces kupit rolice 80kn...jer sumnjam da ce ti odgovarat ove od multivara kaj dobis!!
--- Kraj citata ---
da sorry tip ali tako idu i po jačini,koji bi bio najbolji i kolko bi to došlo sve skupa sa multivarom otprilike
radomir.g:
--- Citat: jetforce 24 - 24 Siječanj, 2010, 16:00:08 ---znači definitivno svi velite zx
--- Kraj citata ---
ZX + multivar - 6,7g rolnice (16x13mm), federi kvacila neki srednje tvrdoce, serijska centralna i to je to.
Ici ce 90 kmh po satu, ali ubrzanje puno bolje u odnosu na serijalu.
Diznu ne moras dirati, ali nece mu ni skoditi ako stavis 2-3 broja vecu (M6 navoj Dellorto, ali moras je preraditi).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju