Općenito > Propisi

Slanje preko granice!

<< < (2/3) > >>

Marekvz1:

--- Citat: vrbi500 - 26 Siječanj, 2010, 14:38:40 ---Dali se može poštom poslati djelovi preko granice?

--- Kraj citata ---

Di bi slao,ja ti radim s tim,mogu ti pitat,al ako ti se isplati.

LukyGS:
U Bosnu grad Tuzla!.

fly:
kupac ti uplati preko western uniona lovu i ti mu pošalješ običnom poštom paket kad lova sjedne (kroz 2-3 sata odeš u najbližu poslovnicu western uniona s kodom koji ti kupac pošalje i oni ti isplate lovu)

SlowRider:

--- Citat: fly - 01 Veljača, 2010, 18:53:42 ---kupac ti uplati preko western uniona lovu i ti mu pošalješ običnom poštom paket kad lova sjedne (kroz 2-3 sata odeš u najbližu poslovnicu western uniona s kodom koji ti kupac pošalje i oni ti isplate lovu)

--- Kraj citata ---

Koliko se sjecam, za western union postoji minimalan iznos za slanje novca i naravno, naknada. Koristio sam tu uslugu posljednji put prije 3 god. i takvi su uvjeti bili.

Rossi:

--- Citat: SlowRider - 02 Veljača, 2010, 03:49:28 ---Koliko se sjecam, za western union postoji minimalan iznos za slanje novca i naravno, naknada. Koristio sam tu uslugu posljednji put prije 3 god. i takvi su uvjeti bili.

--- Kraj citata ---
da postoji min iznos ja mislim 50 eura...ali na tih 50 eura ti uzmu preko 10 eura provizije jos ....meni su jednom na 300$ uzeli nekih skoro 50 eura provizije ....tako da se ne isplati preko westernuniona....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju