Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE

<< < (19/39) > >>

marko_AeRoX:
jucer sam u 7 isel doma i jos je bilo vani oko 12 stupnjeva... rekli su da bude u nedjelju jos toplije... meet bude u 2 ali pricekamo dole jedan sat dok se ekipa ne zjurca malo pa da ne delaju gluposti po cesti  :toothy10: kad se svi skupimo oko 3, picimo voznjicu...

dhorvat:
Dečki, hebem vas i vaše gladne guzice. Idemo se vozit, a ne da sad jadnog Marka opterećivat s tim. Zato i je meet u 2 da se svi naručaju prije toga.  :laughing7:

Ja nisam htel niš ni pisat dok nebude dan prije meeta jer ko misli ić nekud tome ne treba dvaput reć  :icon_thumright:

JA IDEM!  :headbang:

P.S. Od kuda krećemo? Možete vi iz istoka zagreba preko kašine, a mi ćemo ovdje sa divljeg zapada po staroj zagorskoj pa prek bedekovčine  :laughing7:  Ili ćemo svi prek bedekovčine, meni svejedno, pa ćemo se vraćat kroz kašinu  :icon_biggrin:

jprekrit:
Ja isto dolazim s tomicom89 ali preko bele!!!

mrcina:
a bogme ja više ne vozim sa sporima. ono trkeljanje od 20kmh mi sjebe skuter.nabavite vi jače makine i onda đir. pedesetke neka voze za sebe a veče makine za sebe jer je diktiranje tempa pr+edesetki ubojsvo za jače makine.

jprekrit:

--- Citat: mrcina - 20 Ožujak, 2010, 09:28:02 ---a bogme ja više ne vozim sa sporima. ono trkeljanje od 20kmh mi sjebe skuter.nabavite vi jače makine i onda đir. pedesetke neka voze za sebe a veče makine za sebe jer je diktiranje tempa pr+edesetki ubojsvo za jače makine.

--- Kraj citata ---
Pa sigurno se nemo vozili 20 km/h... I ja bi da mobu cijelo vreme na ful gasu biti ali drugima se to nebu dopalo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju