Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE
sven_vx:
ja sam bzvz otvorio temu gore..bude mod pobriso..mogli bi 13 ili 14.3 napravit..do tad se sve lijepo organizira,skupi neka lova ako treba i vrijeme se jos poboljsa..
Biker686:
--- Citat: sven_vx - 25 Veljača, 2010, 19:16:48 ---ja sam bzvz otvorio temu gore..bude mod pobriso..mogli bi 13 ili 14.3 napravit..do tad se sve lijepo organizira,skupi neka lova ako treba i vrijeme se jos poboljsa..
--- Kraj citata ---
vrijeme se nebu bas jos do tad poboljsalo! :) moze jos samo gore bit.. :icon_thumright: a to bi bilo odlicno taj vikend.. jos nije guzva na faxu jer kad pocnu kolokviji tesko da bum bas vremena tak nasel.. markane kreni s planiranjem! :happy6: :hello:
WXR byly:
Ja se samo nadam da bu se to sve odrzalo, da nebu nakraju da nebu ništa od toga
marko_AeRoX:
ljudovi... ispricavam se... skola me prca, a i moram taj maturalni rad delati pa mi vremena fali. uglavnom, bude meeta naravno, samo je vazan odaziv. sto se tice love, netreba vam puno... za cevape na bistrici i za bengu jer budemo mali đir po okolici napravili :) kroz centar obliznjih mjesta da se pokazemo malo :) datum budemo odredili u iducih par dana :icon_thumright:
Biker686:
--- Citat: marko_AeRoX - 26 Veljača, 2010, 18:08:02 ---ljudovi... ispricavam se... skola me prca, a i moram taj maturalni rad delati pa mi vremena fali. uglavnom, bude meeta naravno, samo je vazan odaziv. sto se tice love, netreba vam puno... za cevape na bistrici i za bengu jer budemo mali đir po okolici napravili :) kroz centar obliznjih mjesta da se pokazemo malo :) datum budemo odredili u iducih par dana :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pooooozuri jer sam taman s uljem pun! :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju