Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE

<< < (23/39) > >>

jprekrit:
A je tam nasuprot tog parkirališta neka benzinska? Ak je onda i ja znam di je to!!!

jprekrit:
Marko, znaš kaj sam mislil? Da bi se sastali gore kod samog ulaza u crkvu... Ipak bu gore više ljudi, vidli nas budu i budu vidli da se neke događa... A možda dojdu i oni lokalni kauboji pa nas bu još više!!! Ima tam odma neke i za spiti, pojesti i to... BTW: Dobro za jesti za one koji dolaze iz daljega pa moraju krenuti prije pa se nebudu doma stigli najesti! Kaj misliš o tome?

marko_AeRoX:

--- Citat: jprekrit - 21 Ožujak, 2010, 08:05:15 ---Marko, znaš kaj sam mislil? Da bi se sastali gore kod samog ulaza u crkvu... Ipak bu gore više ljudi, vidli nas budu i budu vidli da se neke događa... A možda dojdu i oni lokalni kauboji pa nas bu još više!!! Ima tam odma neke i za spiti, pojesti i to... BTW: Dobro za jesti za one koji dolaze iz daljega pa moraju krenuti prije pa se nebudu doma stigli najesti! Kaj misliš o tome?

--- Kraj citata ---

gore je prometno, a na trg se nesme... zato velim najdemo se dole na parkingu, ko mozda treba na bengu i to, pa picimo na trg  :icon_thumright:

bez brige, sve se detalje dogovorimo kad se najdemo  :headbang:

P.S. da, to je taj parking  :icon_thumright:

jprekrit:

--- Citat: marko_AeRoX - 21 Ožujak, 2010, 08:24:43 ---gore je prometno, a na trg se nesme... zato velim najdemo se dole na parkingu, ko mozda treba na bengu i to, pa picimo na trg  :icon_thumright:

bez brige, sve se detalje dogovorimo kad se najdemo  :headbang:

P.S. da, to je taj parking  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Noha boy:
I ja bi išel s vama  al neam prevozno sredstvo a yz je nepouzdan  do MB-e

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju