Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE

<< < (21/39) > >>

Biker686:

--- Citat: dhorvat - 20 Ožujak, 2010, 09:19:50 ---Dečki, hebem vas i vaše gladne guzice. Idemo se vozit, a ne da sad jadnog Marka opterećivat s tim. Zato i je meet u 2 da se svi naručaju prije toga.  :laughing7:

Ja nisam htel niš ni pisat dok nebude dan prije meeta jer ko misli ić nekud tome ne treba dvaput reć  :icon_thumright:

JA IDEM!  :headbang:

P.S. Od kuda krećemo? Možete vi iz istoka zagreba preko kašine, a mi ćemo ovdje sa divljeg zapada po staroj zagorskoj pa prek bedekovčine  :laughing7:  Ili ćemo svi prek bedekovčine, meni svejedno, pa ćemo se vraćat kroz kašinu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ja pem prek laza.. meni najkrace a buduci da bum medju zadnjima dosel moram se potrudit..   :icon_thumright:

marko_AeRoX:
ajmo ljudovi, ima jos neko zaintresiran? vrijeme je prekrasno... do sad sam bil v goricama  :toothy10:

ChRiStIaN:
jeje prejebeno je...stari moj vjetar puse da sve nosi pred sobom

marko_AeRoX:

--- Citat: ChRiStIaN - 20 Ožujak, 2010, 13:16:33 ---jeje prejebeno je...stari moj vjetar puse da sve nosi pred sobom

--- Kraj citata ---

znam  :toothy3: sutra se budu obarale maksimalne brzine  :toothy3:

Biker686:
markec daj mi samo reci di dodje taj parking?!   :icon_scratch:  jel to ono kad se spustas s laza pa srenes lijevo na obilaznicu i onda onaj veliki parking za buseve?! 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju