Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE
Biker686:
--- Citat: dhorvat - 20 Ožujak, 2010, 09:19:50 ---Dečki, hebem vas i vaše gladne guzice. Idemo se vozit, a ne da sad jadnog Marka opterećivat s tim. Zato i je meet u 2 da se svi naručaju prije toga. :laughing7:
Ja nisam htel niš ni pisat dok nebude dan prije meeta jer ko misli ić nekud tome ne treba dvaput reć :icon_thumright:
JA IDEM! :headbang:
P.S. Od kuda krećemo? Možete vi iz istoka zagreba preko kašine, a mi ćemo ovdje sa divljeg zapada po staroj zagorskoj pa prek bedekovčine :laughing7: Ili ćemo svi prek bedekovčine, meni svejedno, pa ćemo se vraćat kroz kašinu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja pem prek laza.. meni najkrace a buduci da bum medju zadnjima dosel moram se potrudit.. :icon_thumright:
marko_AeRoX:
ajmo ljudovi, ima jos neko zaintresiran? vrijeme je prekrasno... do sad sam bil v goricama :toothy10:
ChRiStIaN:
jeje prejebeno je...stari moj vjetar puse da sve nosi pred sobom
marko_AeRoX:
--- Citat: ChRiStIaN - 20 Ožujak, 2010, 13:16:33 ---jeje prejebeno je...stari moj vjetar puse da sve nosi pred sobom
--- Kraj citata ---
znam :toothy3: sutra se budu obarale maksimalne brzine :toothy3:
Biker686:
markec daj mi samo reci di dodje taj parking?! :icon_scratch: jel to ono kad se spustas s laza pa srenes lijevo na obilaznicu i onda onaj veliki parking za buseve?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju